Erkek BMW sürücülerinin seks hayatı daha aktif

Yayın hayatına yeni başlayan ‘‘Men's Car’’ isimli bir Alman dergisi ilginç bir araştırma yapmış.

Geçen hafta bazı gazetelerde haberde olan bu araştırmaya göre, erkek BMW sürücülerinin seks hayatının, diğer otomobil sürücülerinden daha aktif olduğu ortaya çıkmış. Yaşları 20 ile 50 arasında değişen 2 bin 253 sürücü arasında yapılan araştırmada, haftada 2.2'lik ortalama ile en fazla seksi erkek BMW sürücüleri yaparken, erkek Porsche sürücüleri ise haftada 1.4'lük ortalama ile listenin sonlarında yer aldılar. Bu haberi okuyunca, BMW'nin bir reklam filmi aklıma geldi. Bir BMW sürücüsü yolda ilerlerken, onu gören bütün kadınlar balkon ve camlardan iç çamaşırlarını atıyorlardı. BMW firması, bu reklam filmini hazırlarken demek ki bir gerçekten yola çıkmış...

Erkek BMW sürücülerini haftada yaptıkları seks ortalamalarıyla şu markaların sürücüleri izliyor: Audi (yüzde 2.1), Volkswagen (yüzde 1.9), Ford (yüzde 1.7) ve Mercedes (yüzde 1.6). Alfa Romeo ve diğer İtalyan otomobillerini kullananlar (yüzde 2.0), Fransız otomobillerini kullananlar (yüzde 1.9), Japon otomobili sahipleri (yüzde 1.8), İsveç (yüzde 1.6) ve Kore otomobillerini kullananlar (yüzde 1.5).

Kadınlar arasında ise Fransız marka otomobil sürücüleri haftada 2.1'lik ortalama ile ilk sırada yer alıyor. Onları Audi (yüzde 2.0) ve BMW (yüzde 1.9) izliyor. Listenin en altında 1.2'lik ortalama ile Porsche kullanıcıları geliyor.

Trafik Yılı'na BP ve PO'dan katkı

‘‘Trafik Yılı’’ ile ilgili bir süredir yazdığım yazılara, birçok kişiden destek geldi. Hemen herkes ‘‘Trafik Yılı’’nın sözde kaldığı konusunda hem fikir. Ancak, geçen hafta yaşanan gelişmeler oldukça şaşırtıcıydı. Birçok firma ‘‘Trafik Yılı’’ ile ilgili projelerini arka arkaya açıklamaya başladılar. (Oto Yaşam'da yayımlanan yazılardan sonra bu projelerin açıklanması sanırım tamamiyle tesadüftür). İki büyük akaryakıt firması BP ve Petrol Ofisi, Trafik Yılı'na yönelik kampanyalarla, trafik sorununun çözümüne katkı sağlamaya çalışıyorlar. Umarım bu projeler sözde kalmaz ve sorunun çözüm bulunmasına katkıda bulunur. Oto Yaşam, bu tarz projelerin hem takipçisi hem de destekçisi olacak.
Yazarın Tüm Yazıları