Enfraruj

Haberin Devamı

Karayipler'de bir Antalyalı

HAFIZAM yanıltmıyorsa tam üç yıl önceydi... Bir gece Yat Limanı'ndaki No Name Bar'a davet edildik. O gece Cadılar Bayramı kutlaması vardı. No Name de özel bir parti hazırlamıştı. Kapıda barın sahibi Tülay hanım karşıladı bizi. Üst kattaki yerimizi aldık. Parti oldukça kalabalıktı.

Saatler ilerledikçe muazzam bir kutlamaya tanık olmaya başladık. Antalya'da bugüne kadar gördüğüm en nefis parti olduğunu aradan bir süre geçtikten sonra anlayacaktım. Şampanyalar patlıyor, oryantal masada göbek atıyor, gençler birbirini havuza atıyor, ardından da sevişmeye başlıyordu.

Barın sahibi Tülay Yılmaz ile o gece tanışmıştık. Bir süre sonra yine parti vardı No Name'de... Pijama Partisi. Bu, bir öncekine nazaran sönüktü.

Neyse, o günden sonra Tülay'ı bir daha Antalya'da görmedim. Aradan üç yıl geçti. Geçen gün gazetede çalan telefonun ucundaki sesi tanıyamadım. Kendisini tanıttı ve ziyaretime gelmek isteğini söyledi. Unutmamıştı eski arkadaşlarını...

SEVİNDİREN MAİL

Uzun süredir nerelerde olduğunu sorunca aldığım cevap beni de şaşırttı. Birlikte olduğu Thomas ile evlenmiş ve Brumback soyadını alarak Karayipler'deki Meksika'ya ait Cozumel Adası'nda yaşamaya başlamıştı.

En şaşırtıcı yanı ise burada da No Name Bar açmış olmasıydı. Antalya'daki barın bir başka şubesini dünyanın diğer ucuna açarak hem ismini yaşatıyor, hem de Türkiye'deki anılarını unutmuyordu.

Antalya'daki işlerini İnci'nin Amerika'ya dönmesiyle Cengiz'e bırakmış. Tekrar görüşmek dileğiyle uğurladım.

Birkaç gün sonra da Karayipler'den mail aldım. Tülay ve eşi Thomas, sevgilerini gönderiyordu. Antalya eğlence hayatındaki gelişmeleri ve partileri de internet'teki Hürriyet Akdeniz'den takip ettiklerini belirtiyorlardı mail'de... Altında bir de not, ‘‘Cozumel Adası'nda sizleri izleyen dostlarınız olduğunu unutmayın.’’

e-mail: sucar@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları