‘‘Enfraruj’’

Haberin Devamı

Bar kapatıp parti veren ünlü

ANTALYA'nın genç ve başarılı işadamlarından Cemal Öner, bir dönem eğlence dünyasının önde gelen isimleri arasında yeralırdı. Çapkınlıkları herkes tarafından bilinir, piyasada ondan sözedilirdi.

Cemal Öner, şimdi nasıl? Sırılsıklam aşık. İzmirli, hafif sarışın, çıtı pıtı bir kıza. Eski manken... Adı da Esra. İlk defa Türkçe'de gördüm. Kalabalık bir grupla geldiler. Cemal ile Esra birbirlerine yakışıyordu. Sanırım evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyorlar. Cemal, Esra'nın yanından bir adım ayrılmıyor.

Club Çapkın'da Nalan'ı izliyoruz. Gerçekten mükemmel bir gece. Sanatçı, kelimenin tam anlamıyla sahneye hakim. Gecenin sonunda üç kez istek üzerine yeniden çıktı. Akrep'in programı bittiğinde, sabahın ilk ışıkları doğmak üzereydi.

GÖZDE KONUKLAR

Çapkın o gece dolup taştı. Ayakta duracak yer bile bulunamadı.İçeride kimler yoktu ki? En ön masada Nalan'ın sevgilisi Ali Çiçek vardı. Yanında da Aykut Kutluer. Vahit Tansoy ile güzel kız arkadaşı Sibel Gül de aynı masayı paylaştı.

Vahit'in, bu köşedeki yazıdan sonra, peçete konusunda bonkör davranmaya başladığı gözümden kaçmadı. Menderes Türel, iki arkadaşı ile birlikte orta sahadaki yerini aldı. ‘‘Haydi güzelim, bekar gezelim’’ şarkısını söylüyordu.

Adonis Oteli'nin Halkla İlişkiler eski Müdürü, yeni bankacı Sevgimiz Saraçoğlu da, gecenin gözde konukları arasındaydı. Sevgimiz, erkek arkadaşı ve misafirleri ile eğlencenin tadını çıkardı, geç saatlere kadar kadar dans etti.

Geçen hafta bu köşede, bir ünlünün Kaleiçi'ndeki barı kapattığını ve burada parti verdiğini kaleme almıştım. Bu ünlünün adını da bu haftaki yazımda açıklayacağımı belitmiştim.

28 gün bedelli askerlik yapmak için özel parti veren ve bu sürenin nasıl geçeceğini kara kara düşünen ünlümüz Mustafa Sak'tı. Adopen'in veliahtı. Genç işadamı Sak, şu sıralarda Malatya'da 3-5 nöbeti tutuyor.

Gelelim partiye... İçkilerin su gibi tüketildiği, eğlence sınırlarının zorlandığı partide kimler vardı... Mahmut Konuk ve eşi Ebru Hanım. Tuğrul Konuk. Eğlence dünyasının müdavimlerinden Barış Sipahioğlu ve Tevfik Berberoğlu. (Bu ikili ayrı gezerse şaşırırım) Vahit Tansoy, iç mimar Haldun Kilit, Zihni Kilit ve İsmail Sır.

Yazarın Tüm Yazıları