En lezzetli yarışma

Her yıl yenisi düzenlenen Moulinex Yemek Yarışması’nın geçtiğimiz gün Cevahir Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen finalinin jüri üyeliğini Neşe Erberk, Erol-Ute Büyükburç, Cem Arslan, Emine Beder ve manken Yüksel Ak yaptı. Yüksel Ak, "Ben hem yemek yemeyi severim hem de yapmayı" dedi.

Arman’ın Vosvos’u

Geçtiğimiz hafta Show TV’nin TİM Show Center’da düzenlediği "15. Yıl Gecesi"ne Aytaç Arman, 1972 model mavi renkli Volkswagen arabasıyla geldi. Arabasını çok sevdiğini söyleyen Arman, ’Hacı’ dizisindeki performansıyla da dikkat çekiyor.

Yeni koleksiyon tanıtıldı/images/100/0x0/55ea5c9ef018fbb8f87af6ae

Dünyaca ünlü saat markası Franck Muller yeni kolleksiyonunu geçtiğimiz hafta Cenevre’deki şatosunda tanıttı. Birbirinden şık saatlerin yer aldığı koleksiyonun en pahalı parçası 2 milyon euro’luk saatti. Bu özel koleksiyon için 6 adet sipariş verildiği öğrenildi. Franck Muller, koleksiyon tanıtımının ardından şatosunda gelenekselleşen davetini verdi. Birçok ünlü ve aristokratın yer aldığı galada Türkiye’den sadece Arte Akmerkez’in Genel müdürü Murat Ünal, ürün müdürü Ayşegül Tacer ve As İletişim&Danışmanlık’ın sahibi Aslıhan Yıldırım vardı. Geceyi renklendiren grup ise ABBA oldu. Franck Muller, Türkiye’nin kendisi için çok özel bir yer olduğunu dile getirdi. Franck Muller’in yeni koleksiyonunun kısa bir süre içinde Arte Akmerkez’de görülebileceğini söyleyen Murat Ünal, yeni modelleri tanıtacaklarını belirtti.

50. yıl kutlaması

Bundan 50 yıl önce Münih’ten İstanbul’a ilk uçuşunu gerçekleştiren Lufthansa Havayolları, 50. yıl şerefine geçtiğimiz günlerde bir davet verdi. Türkiye’de yarım asrı geride bırakan Lufthansa’nın ilk Türk Genel Müdürü Sadık Elmas, "2006 yılı Lufthansa Türkiye için önemli bir yıl, Türkiye’de 50. yılımızı kutluyoruz. İstanbul’a 1956 yılında başlayan uçuşlarımız Lockheed Super Constellation uçağı ile haftada sadece iki kez düzenleniyordu. 1956 yılında taşıdığımız yolcu sayısı 4465 idi, 2005 yılında taşıdığımız yolcu sayısı 745.246" dedi.

Nişan zamanı

Seda Sayan-Nihat Doğan çifti, Seda Sayan’ın kız kardeşinin baldızının nişanını Tarabya’daki Ayhan Aşan’ın sahneye çıktığı tavernada kutladı. Ayhan Aşan, sevilen şarkılarını seslendirirken davetliler arasında bulunan Seda Sayan ve Nihat Doğan’a da sahnede birer parça okuttu. Erkek kardeşi Sedat Sayan ile objektiflere poz veren Seda Sayan, nişanın kandil gününe denk geldiğinin hatırlatılması üzerine, "Nişan gününü kandile denk geldiği için ertelemeyi düşünmedik. Çünkü burada bulunan insanlar alkol kullanmıyor" dedi.

Son gösteriyi kaçırmadılar

Rusya’nın üç önemli bale tiyatrosu topluluğundan biri olan Moskova Devlet Akademik Tiyatrosu Büyük Klasik Balesi, İspanyol yazar Miguel de Cervantes’in unutulmaz eseri Don Kişot’u TİM’de sahneledi. Grubun İstanbul’daki son gösterisini izleyenler arasında Burçin Orhon ve kızları, Cansu Dere, Ece Sükan, sevgilisi Tolga Egemen ve Ebru Akel de vardı.
Yazarın Tüm Yazıları