Emre çaldı Pınar söyledi

HTC, Türkiye’de satışa sunulacak ilk Windows telefonları Windows Phone 8X ve 8S by HTC’yi, Hello Dergisi ile birlikte düzenlediği bir partiyle tanıttı.

Haberin Devamı

HTC Güneydoğu Avrupa Executive Direktörü Nikitas Glykas’ın ev sahipliğinde Nişantaşı’ndaki Frankie’de yapılan tanıtıma iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Pınar Aylin’in sahneye çıkarak Evrim Özkaynak’a eşlik ettiği gecede, işletmeci Emre Ergani de orkestrayla davul çaldı.

Babasına söyledi

Sibel’in Dünyası isimli ilk kitabı ile adından söz ettiren Sibel İlkiz, ikinci kitabı ‘Seni Babama Söylerim’ için Etiler’deki Home Store’da imza günü düzenledi. Kitapta şiirlerin yanı sıra İlkiz’in başından geçen gerçek olaylardan kısa hikayeler de yer alıyor.

Avrasya Maratonu’nda koşacaklar

Üç yıldır düzenli olarak Avrasya Maratonuna katılan ‘Bir Dilek Tut Derneği’, Make-A-Wish Türkiye gönüllüleri, bu yıl da dilek çocukları için koşacak. Carole Hakko’nun Başkanı olduğu Bir Dilek Tut Derneği gönüllüleri 11 Kasım Pazar günü düzenlenecek, 34. Kıtalararası Avrasya Maratonu’na katılacak.

Haberin Devamı

Uzakdoğu lezzetleri Etiler’de

P.F. Chang’s China Bistro’nun Türkiye’deki ilk restoranı bugün Etiler’de açılıyor. CEO Philip Chiang’ın da katılacağı açılışta, Canan Anderson ve Dj Suat Ateşdağlı performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları