Elçi değil, dost

Saat dergisi Revolution Türkiye’nin ilk sayısına IWC’nin marka yüzü olan efsane futbolcu Zinedine Zidane kapak oldu.

Haberin Devamı

13 ülkede yayımlanan saat dergisi Revolution, artık Türkiye’de çıkıyor. Doğan Burda Dergi, 2013’ün son ayında Revolution’ı Türk okuyucularla buluşturdu. Dergi, ilk sayı için IWC’nin marka elçisi olan Cezayir asıllı Fransız futbolcu Zinedine Zidane ile Madrid’de bir araya geldi. Derginin kapağına da taşıdığı Zidane, röportajında IWC ile yaptığı işbirliğinden söz etti, “Georges Kern’ın arkadaşıyım ve bana marka elçisi olmamı teklif ettiğinde buna hazırdım. IWC ile ilişkim bir dostluk ilişkisi. Markanın elçisi olmaktan çok dostuyum” dedi.

Ozan Çolakoğlu bu gece DJ kabininde

Ozan Çolakoğlu, bu gece W Lounge’da DJ setinin başına geçecek. Çolakoğlu, yaklaşık üç saat sürecek performansıyla W Lounge ziyaretçilerine keyifli bir yılbaşı gecesi yaşatacak.

Haberin Devamı

Hızlı yükseldi

Çilek mobilyalarının sahibi Mustafa Çilek’in kızı Selma Çilek, kendi adını taşıyan hazır giyim markasıyla sektöre hızlı bir giriş yaptı. Fani Aysal, Işıl Reçber, Sinem Kobal, Ivana Sert gibi ünlü isimlerin tasarımcılığını yapmaya başlayan, ayrıca “Merhamet” dizisinin oyuncularını giydiren Çilek, tasarımlarının sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da moda tutkunlarıyla buluştuğunu söyledi: “Markam, şu an itibarıyla Fransa’da iki mağazada, Japonya’da, Azerbaycan’da, Dubai’de ve Mısır’da da modaseverlerle buluşuyor.”

Ünlüler ‘Albüm’ü

Kuruçeşme’deki Albüm isimli mekân, önceki akşam ünlülerin katıldığı bir davete ev sahipliği yaptı. Yeni yılın da kutlandığı geceye Aydan Şener, Sibel İlkiz, Murat Parasayar gibi tanınmış isimler katıldı.

Festival zamanı

Bebek Parkı’ndaki “Yeni Yıl Festivali”nde eğlence devam ediyor. Hafta sonu Ece Seçkin ve Yıldız Asyalı’nın performans sergilediği festivalde bugün gün boyunca DJ’ler müzik yapacak. Tahtabacaklar ve jonglörlerin şovlarıyla renklenecek etkinlikte saat 23.00’te DJ David Şaboy ve Su Soley sahneye çıkacak, 2014 için geri sayımı da ikili yapacak.

Yazarın Tüm Yazıları