Ege’yi yelken heyecanı sardı

Türkiye’nin prestijli yarışlarından Shop&Miles Sailing Cup’ın ikinci ve son etabı Shop&Miles Turgutreis Cup, D-Marin ve Turgutreis Belediyesi’nin desteğiyle dün Bodrum’da başladı.

Bugün Turgutreis etabı ile devam edecek olan yarışta başarılı olan takım, Shop&Miles’ın desteği ile 22-27 Eylül’de İtalya’nın Toscana şehrinde düzenlenecek, dünyanın en ünlü yelkencilerinin yarıştığı X35 Dünya Yelken Şampiyonası’na katılacak.

Garanti Bankası yöneticilerinden Elvan Bilge, D-Marin Blue Point’te Emporio Armani ve In-Formal defilesi ile renklenecek organizasyonun, yelken sporu müdavimlerine unutamayacakları bir gün yaşatacağını söyledi. Tasarımını Can Yalman’ın yaptığı kupa ise bu gece düzenlenecek ödül töreninde sahibini bulacak.

Mağaza önünde karşılaştılar

Bodrum’un olmazsa olmazları Eda Taşpınar ve Deniz Berdan’ın ortak özelliklerinin başında kıyafet tercihlerindeki seçicilik geliyor. Taşpınar ve Berdan, önceki gün öğle saatlerinde Türkbükü’nde farklı tasarım kıyafetler satan bir mağazanın vitrinine bakarken karşılaştı. İki arkadaş, aralarında dargınlık olduğu söylentilerini yalanlarcasına el ele verip mağazayı birlikte gezdi.

Çalışmanın ödülü

Antik A.Ş’nin sahibi Nurcan-Turgay Artam çifti, oğulları Olgaç’ın yaz boyunca çalışmasını ve kendileri tatildeyken işleri aksatmamasını ödüllendirdi. Çift, oğullarına geçtiğimiz ay 2008 model siyah renkli Audi A6 marka bir otomobil satın aldı. New York’ta antika üzerine eğitimini tamamladıktan sonra aile şirketinde işbaşı yapan Olgaç Artam, annesi Nurcan Hanım’ın ısrarıyla geçtiğimiz hafta arkadaş grubuyla Bodrum’a tatile gitti.

Marjinal eğlence

90’lı yılların başında bir grup marjinal sanatçı tarafından Amsterdam’da açılan ve Roma, San Francisco, Singapur ve Los Angeles’tan sonra geçtiğimiz yıl İstanbul’da da açılan Supperclub, Ortaköy’de hizmet vermeye devam ediyor. Mekán, Boğaz Köprüsü’nün altında müşterilerine ilginç sahne performansları, mönüsüz dünya yemekleri ve chill-out müziği ile farklı bir eğlence vaat ediyor.

Nikáh şahidi babası oldu

Faruk Yalçın’ın kızı Süreyya Yalçın, ikinci evliliğini önceki gün Önder Bekensir ile yaptı. Bekensir’in yaz aylarının başından beri işletmeciliğini yaptığı Türkbükü’ndeki Bianca Beach’de düzenlenen düğün törenine gelin ve damadın aileleriyle yakın dostları katıldı. Bekensir’in şahitliğini kardeşi ve teyzesi yaparken, Yalçın’ın şahidi ise halası Canan Yalçın ve babası Faruk Yalçın oldu. Tören için Fas’tan özel olarak 2 bin 500 adet kazablanka çiçeği getirildi. 2005 yılında Bodrum’da tanıştığı Kerem Dürüst ile evlenen, aradan bir yıl geçmeden Amerika’da boşanan Süreyya Yalçın, üç ay önce de Emre Bahçıvan’la nişanlanmış ancak kısa bir süre sonra nişanı bozmuştu.

Sıra gençlerde

Gecce.com’un geleneksel hale getirdiği "Mekán Oscar’ları" ödül töreninde bu yılki Mesleği Devralan Çocuklar Ödülü’nü Nişantaşı’ndaki Komşu Kebap’ın sahibi Kemal Koç’un oğulları Serkan ve Serhat aldı. Başarılı kardeşler ödüllerini Kenan Erçetingöz’ün elinden alırken, babaları Kemal Koç da onları sahnede yalnız bırakmadı.

Yaz etkinlikleri devam ediyor

The Marmara Bodrum’da yaz dönemi sanat etkinlikleri, Toprak Sanat Galerisi tarafından düzenlenen Remzi İren-Hikmet Çetinkaya Resim Sergisi ile devam ediyor. Önceki gün açılışı yapılan sergi, 31 Ağustos’a kadar gezilebilecek.

Yazarın Tüm Yazıları