Duygularınızı göstereceksiniz

Günün ilk yarısı Yengeç burcundaki Ay’ın kontrolünde olacak, öğleden itibaren Aslan burcunun özelliklerini yansıtmaya başlayacak.

Sabah saatlerinde Yengeç’in sahiplenen ve koruma duygularının ön plana çıkacağını söyleyebilirim. Tedbirli ve güvenli bir tavır ortaya koyarken aynı zamanda bilincin derinlerinden yükselen endişeler, girişimci ve riskli ortamlardan uzak durmaya sevk edebilir. Ancak öğleden sonra daha kolay atılım yapabilirsiniz. Duygularınızı gösterebilir, isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Balık burcu özellikleri

Kış mevsiminin son dönemini yöneten Balık burcu aynı zamanda ‘Burçlar kuşağı’nın da son burcudur.

İlk baharın ilk dönemiyle birlikte başlayan (Bu dönemi Koç yönetir) maceranın sonuna gelinmiş, ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış mevsimlerinin tecrübelerinden geçilmiştir.

Şimdi sonuçlandırma zamanıdır. Zodyak’ın son burcu olan Balık burcu; sonuç, tamamlama, bitiş, son demektir. Yeni bir başlangıç yapabilmek için önce mevcut olan durumu sonuçlandırmanız gerekir. Y

eni bir işe başlamak için önce elinizdeki işi bitirmeniz, yarım kalmış her şeyi tamamlamanız gerekir. Tabii bu sırada yeni bir başlangıcın hazırlıkları da yapılmaktadır. Sonra yeni bir başlangıç yapılacak ve Koç dönemi başlayacaktır.

Bu bir döngüdür. Sonuç, başlangıca bağlanır. Balık’tan sonra yeni bir süreç, Koç ile birlikte başlayacaktır.

Kışın son dönemini yöneten Balık burcu, zorlu geçen mücadelenin sonuna gelindiğini ve bundan sonra ilkbaharın ılık ve rahat geçecek dönemin başlayacağını bilmektedir. Üstelik zorluklarla başa çıkarken maddenin her türlü evresini öğreneceği müthiş bir sürecin sonunda bulunmaktadır.

Balık burcu, bilinen ve görünenin ötesiyle bağlantılıdır. Maddeyi anlamadan, maddenin ötesine geçemezsiniz. Balık burcu maddenin ötesidir. Bu nedenle Balık burcu insanları da maddenin ötesini hayal eden tiplerdir.

Hayal gücü son derece gelişmiş olduğu için bazen rüyada dolaşır gibi görünebilirler. Aslında hem buradadır, hem de ötede bir yerlerdedir.

Madde ve maddenin ötesi, bilinmeyen, sırlar dünyası, rüyalar alemi ve maddi dünyanın gerçekleri birbirinin içine geçmiş ve Balık insanları bu zıtlıkların bütününden oluşmuş gibidir.

Zıtlıkların birliği Balık insanlarından vücut bulmuştur. Bu durum onların anlaşılmaz olmasına neden olur. Hem son derece merhametli, hem de çok acımasız veya çok katı olmasına karşılık aynı zamanda hoşgörülü ve munis olan biriyle karşılaştığınız zaman bilin ki, o bir Balık’tır. Aslında bu mükemmel bir durumdur fakat zıt duyguları kendi içinde dengelemesi pek kolay değildir.

Gülerken ağlamaya başlayabilir. Fakat kötümser ve iyimser duyguları dengelemeyi öğrendiği zaman mükemmel olacaktır.
Yazarın Tüm Yazıları