Düğün Maça Kızı’nda

Gümüşsuyu’ndaki Topaz Restaurant, Reina’daki Blue Topaz ve Nişantaşı’ndaki Lipsi’nin sahibi Kaya Mehmet Demirer, ikinci kez nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Demirer, geçtiğimiz yıl tanıştığı ırem Güreli ile 14 şubat Sevgililer Günü’nde aile arasında yapılan küçük bir törenle nişanlanmıştı. Çift, düğünü ise 5 Eylül’de yapmaya karar verdi. Düğün davetiyeleri de hemen dağıtılmaya başlandı. Nişanlarının aksine görkemli bir törenle evlenmeyi planlayan Demirer ile Güreli, düğünü Bodrum-Türkbükü’ndeki Maça Kızı Otel’de yapacak. Aşıklar, dostlarının çoğunun o tarihte Bodrum’da olacağını hesaba katarak Bodrum’u tercih etmiş.

Irmak gitti Ece geldi

Emre Karabacak, Irmak Ünal ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda bitirmişti. Karabacak, manken Ece Gürsel ile flört etmeye başladı. ıkiliye önceki gece Anjelique’te rastladım. Samimi bir şekilde eğlenen sevgililer, daha sonra gece kulübünü el ele terk etti.

Bayülgen çiftinden ortak çalışma

Haberin Devamı

Okan Bayülgen ve eşi şirin Ediger, Harvey Nichols mağazasında verilecek parti için ortak bir çalışmaya imza attı. Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu Harvey Nichols mağazasında, 9 Temmuz’da bir parti verilecek. Davetiyeler ise şirin Ediger’in imzasını taşıyacak. Ediger’in Okan Bayülgen’in çektiği fotoğrafları kullanarak, film şeridi şeklinde hazırladığı dijital davetiyeler, elit isimlerin e-mail adreslerine postalanacak. Mağazanın tanıtım sorumlusu Nurdan Yüzbaşıoğlu, sosyetik isimlere partiyi kaçırmamaları için sık sık e-mail adreslerini kontrol etmelerini öneriyor.

Acar’dan sergi

Ayfer Toprak’ın sahibi olduğu Toprak Sanat Galerisi, Bodrum’daki yaz dönemi sergilerinin ikincisini genç ressam ısmail Acar ile açıyor. Acar’ın Nar Temalı sergisi, Göltürkbükü’ndeki Saplıburunda bulunan Princess Otel’de 3 Temmuz’da ziyarete açılacak ve 3 Ağustos’a kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek.

Sınav sonrası alışveriş

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Azize Akandere, kızı Berna’yı başarılı geçen Seviye Belirleme Sınavı’nın (SBS) ardından Nişantaşı’nda alışverişe çıkararak ödüllendirdi. ıtalya’nın popüler kırtasiye mağazası C’Art’a da uğrayan anne-kız ile mağazanın sahibi Nuray Fenercioğlu yakından ilgilendi.

Jack Seven Band Otto Alaçatı’da

Haberin Devamı

Jack Daniel’s’ın yeni müzik grubu Jack Seven Band Contemporary, yarın yazın eğlenceli mekanlarından Otto Alaçatı’da sahne alacak. Saat 18.00-19.30 arası başlayacak beach partide grup, rock, soul, funk etkileşimli müzikleri ile herkese keyifli anlar yaşatacak.

Lüks servis

Belek sahilinde hizmet veren beş yıldızlı Calista Luxury Resort, kalite ve estetiği ön planda tutan bir otel. Calista Luxury Resort’un, swarovski taşlı duvar kağıtları, 24 ayar altın muslukları ve gecelik fiyatı sezona göre 15 bin ile 25 bin dolar arasında değişen sarayı VIP Villa Leo da, bugüne kadar pek çok ünlü zengini ağırladı. Lükste sınır tanımayan, daha önce müşterilerine özel uşak ve helikopter turu hediye eden otelin bu sezonki sürprizi ise Ferrari ve Lamborghini ile Antalya gezisi.

Haberin Devamı

Bodrum’un Boncuk’u

Bodrum-Gündoğan’daki Boncuk Beach Restaurant, sezonun favori mekânlarından. Boncuk, hafif aperatifler, taze balık ve sebze yemeklerinin yanı sıra kafe ve snack büfesiyle gündüz plaj müşterilerini ağırlıyor.
Akşamları burada Sultan Abla’nın mezeleri, birbirinden leziz et ve balık çeşitleri, mekâna özel spesiyaliteler, ıstakoz, kalamar, karides ve güveçler servis ediliyor. Boncuk’ta ayrıca müşteriler, iskeleye ait Derinbey adlı yelkenliyle Bodrum koylarını turlayabiliyor.

Yazarın Tüm Yazıları