Dolmuşçulara sahip çıktı

Ivana Sert’in tasarımlarını satmak için Teşvikiye’deki bir mağazayı kiraladığını, ancak bu durumun mağazanın tam önünden kalkan Nişantaşı-Taksim dolmuşlarının şoförlerini endişelendirdiğini önceki gün yazmıştım.

Haberin Devamı

Duraklarının kaldırılacağı konuşulan dolmuşçular, Sert’le görüşüp bu soruna çözüm bulmak istiyordu. Bu haber üzerine Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül aradı. “Ben Şoför Hakkı Baba’nın oğluyum, kimsenin ama özellikle şoförlerin hakkını yedirmem” diyen Sarıgül, Nişantaşı-Taksim dolmuşlarının artık Teşvikiye Camii’nin önünden kalkacağını söyledi. Ben de Sarıgül’ü bu hassasiyetinden dolayı tebrik ettim.

Belki bana çıkar

İşadamı Osman Merzeci ve sevgilisi Melis Murathanoğlu, önceki akşam Nişantaşı’ndaki Biber Bar’daydı. İkili, çıkışta Milli Piyango satıcısından yaklaşık 200 TL’lik bilet aldı. Murathanoğlu, “Kısmet bu belli olmaz, belki bize çıkar” diyerek aldığı biletleri çantasına koydu.

Yeni yılın ilk partisi

Yeni yılın ilk partisine Babylon ev sahipliği yapıyor. Ünlü müzik eleştirmeni Naim Dilmener bu akşam Babylon’un DJ kabinine girecek ve Türkçe 45’likler çalacak. Dilmener’e yabancı 45’likleriye Sarp Dakni eşlik edecek. Partinin sürprizi ise zamanının ünlü grubu Cici Kızlar’dan Bilgen Bengü olacak.

Haberin Devamı

Genç müzisyenlere kaçırılmayacak fırsat

Radyo Eksen ve Babajim Istanbul Studios & Mastering, “Be ‘The Band’” adlı bir müzik yarışması düzenledi. Birinci olacak kişi ya da grup, değerli ödüller kaza-
nacak. Başvuru için 15 Ocak’a kadar www.myspace.com/bethebandmuzikyarismasi adresindeki formu doldurmak yeterli.

İstanbul Ruj açıldı

Erkan Kara, İstanbul’un ilk diskoteği Hydromel’i “İstanbul Ruj” adıyla yeniden hizmete soktu. Harbiye’de kapılarını açan mekânda dünyaca ünlü DJ’ler performans sergileyecek. Ayrıca 15 günde bir de “İzzet Öz ile nostalji dolu Hydromel geceleri” düzenlenecek.

Anadolu Yakası’nda taverna eğlencesi
Raşit Karakuş, Süleyman Köse ve Oğuz Kayhan’ın ortak olduğu Chocolate grubu, “Taverna” isminde bir gece kulübü açtı. Genç tenor Çağrı Köktekin’in performans sergilediği Şaşkınbakkal’daki mekân, misafirlerini etkileyici bir deniz manzarası eşliğinde, birbirinden lezzetli yemeklerle ağırlıyor.

Özel lezzetler

Kuruçeşme’deki El Beso Restaurant&Club,  Roberto Cavalli, Uma Thurman gibi dünyaca ünlü isimlerin de şefliğini yapan İspanyol Alfonso De La Mota’nın özel mönüsünü İstanbullu lezzet severlerle buluşturuyor.

Yazarın Tüm Yazıları