Dokunarak görecekler

Son olarak geçen ay iş dünyasından ünlü isimlerinin çocuklarının podyuma çıkarak mankenlik yaptığı ‘Çocuklar Aşkına’ adlı projeye imza atan Berrin Yoleri, şimdi de Altı Nokta Körler Vakfı yararına ‘Dokun Bana’ projesini hayata geçiyor.

Haberin Devamı

Görme engellilere duyarlılığın artması amacıyla yapılacak proje kapsamında, “İntikam” dizisinde Engin Hepileri’nin canlandırdığı Hakan’ın evi olarak bilinen, sanatçı Cahide Erel’e ait, Balat’taki Galeri Essence’da farklı disiplinlerden 17 sanatçının eserleri sergilenecek. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin, bugün görme engelliler eşliğinde gözleri kapalı olarak gezeceği ‘Dokun Bana’ adlı sergide yer alan eserlerin satışından elde edilecek gelir Altı Nokta Körler Vakfı’na bağışlanacak.

İkizlere hamile

Yaban TV’nin sahibi Gaya Güldemir, eşi gazeteci Ufuk Güldemir öldükten sonra işadamı Alpay Başaran’la sürpriz bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerine yaz aşkı olarak bakılan sevgililer, evlenerek herkesi şaşırtmıştı. Öte yandan evliliklerini bir çocukla taçlandırmak isteyen çift muradına ermiş. Hamile kalmak için tedavi gören Gaya Başaran, beş aylık hamileymiş. Tüp bebek yoluyla ikiz erkek çocuk bekleyen çifte ben de mutluluklar diliyorum.

Ödül gururu

Haberin Devamı

Ar Dış Ticaret’in sahibi Özalp-Şule Argüder çifti İstanbul Halı İhracatçı Birlikleri İHİB’in her sene düzenlediği başarı ödülleri çerçevesinde Bronz Başarı Sertifikası aldı. Ödülünü Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın elinden alan Şule Argüder, “Kendi kategorimizde bu ödülü alan tek firma olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi

İyilerle kötülerin savaşı

31 Mayıs’ta tüm Türkiye’de gösterime girecek olan 3D animasyon filmlerinden “Doğal Kahramanlar”ın galası Wings Cinecity Etiler’de yapıldı. Bosch Ev Aletleri’nin sponsorluğunda Türkiye’ye gelen filmi Ayşe Kucuroğlu, Irmak Ünal, Berrin Okçu, Sinem Bayer gibi ünlü anneler, çocuklarıyla birlikte izledi.

Ağıt yaktı

Nur Yerlitaş’ın annesinin cenazesi, geçen hafta sonu Levent Cami’de kılınan ikindi namazının ardından toprağa verildi. Ayakta durmakta zorlanan Yerlitaş’ı dostları sakinleştirmeye çalıştı. Cenazeye birçok ünlü isim katıldı.

Yeniden doğuşunu kutladı

Ela Soysal geçirdiği trafik kazası sonrası ölümden dönmüş, uzun süre komada kaldıktan sonra geçirdiği ameliyatlar sonrası sağlığına kavuşmuştu. 5 ay hastanede yatan Soysal, yeniden doğuşunun şerefine 14 Mayıs’ta Park Şamdan’da bir davet vermişti. Ela-Ogan Soysal çifti geçtiğimiz hafta sonu, Park Şamdan’da ikinci kez davet verdi. İş ve sanat dünyasından ünlü isimler, Ela Soysal’ın hayata dönüşünü kutladı.

Haberin Devamı

Düğün konsepti

Cahide, yazı düğün sarayı konseptiyle karşıladı. Mekanın kapısında konukları teneke kutularıyla bir düğün arabası karşılıyor. Tül ve çiçeklerle bezenmiş giriş bölümü, Las Vegas havası yaşatıyor. Mekanın açılışını Demet Akalın yaptı. Akalın, önce kendisine sonra da 12 gelin adayına elleriyle kına yaktı.

Yazarın Tüm Yazıları