Doğum gününü kutladı

Amerika’nın İstanbul Başkonsolosu David Arnett, yeni yaşını sessiz sedasız kutladı.

Önceki akşam Etiler’deki bir restoranda 61. doğum gününü kutlayan Arnet’i yakın dostları Ebru-Haluk Sanver çifti de yalnız bırakmamıştı. Eşi Vivi Arnett’in Amerika’da olmasından dolayı yanında bulunamadığı doğum gününü sadece Ebru-Haluk Sanver çiftiyle kutlayan başkonsolosun neşesi yerindeydi. Grup birlikte yenilen yemek sonrası yine hep birlikte mekandan ayrıldı.

Yeniden müzik

Yeşim Salkım, 4 yıl aradan sonra tekrar müziğe dönüyor. Şarkı sözlerinin çoğunun Zeynep Talu’ya ait olduğu albüm, aralık ayında Seyhan Müzik etiketiyle piyasaya çıkacak. Yeni albümünün fotoğraf çalışmaları ise Beylerbeyi Bosphorus Palace’da gerçekleşti. Salkım, Zeynep Talu ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Çiğdem Talu’nun anısına çıkarttıkları kitabın gelirini, kanserli hastalara bağışlayacaklarını açıkladı.

Kızını dinledi

Moğollar grubunun solisti Cahit Berkay, geçtiğimiz gece Babylon’da kızı Müge’nin konserini izledi. Çıkışta fotoğrafları çekilen Berkay, ‘Yanlış anlamayın, kendisi kızım olur, sevgilim değil’ dedi. Müge ise babası Cahit Berkay gibi iyi bir müzisyen olmak için daha çok yıllar çalışması gerektiğini söyledi.

Başarının sırrı

Varan Turizm’in sahibi Enis Pekuysal, geçtiğimiz gece Kariye Otel’de iftar verdi. Enis Pekuysal, genel müdürü Yusuf Bolayırlı ile oturduğu masada çalışanlarla iyi ilişkiler kurmanın başarıyı getirdiğini belirtti.

Çok yeme Jeri

Levent’te açılan Coco’a gogo restoranda aynı masayı paylaştı Kemal Gülman ile Jeri Benardete. Bez peçeteler boyunlara bağlandı. Yemek yemek için hamle yapılınca da Kemal Bey, Jeri Benardete’yi ‘Çok yeme. Tabağındakilerin hepsini bitirme’ diyerek ikaz etti. Çünkü aşırı kilolarından bir türlü kurtulamayan Jeri Benardete, tabağını tıka basa doldurmuştu.

Gönlünü aldı

Nişanlısı Nergis Mizanoğlu, sunucu Vatan Şaşmaz’a aldığı Jaguar otomobil yüzünden kızmıştı. Mizanoğlu, nişanlısının yeni otomobiliyle kızların ilgisini çektiğini düşünüyordu. Şaşmaz, sevgilisinin gönlünü almak için 10 milyarlık alışveriş yaptı. Nişanlısının ayakkabı tutkunu olduğunu bilen Şaşmaz, Kadıköy’deki Park Rangers mağazasından İtalyan malı çok sayıda ayakkabı aldı... Şaşmaz, ‘Aşkım her şeyden önemli. Aslolan Nergis’in mutluluğu’ dedi.

İçeri kaçtı

Levent Kırca’nın oğlu Umut, geçtiğimiz hafta arkadaşlarıyla Beyoğlu Wanna’daki kameraları fark edince içeri girdi. İki dakika geçmeden tekrar dışarı çıkıp ‘Merhaba arkadaşlar, ben görüntü vermek için çıkmadım, arkadaşımı bekliyorum’ dedi. Kameralar ışığını söndürünce yeniden içeriye girdi. Umut Kırca’nın bu hareketine anlam verilemedi...
Yazarın Tüm Yazıları