Dikkatli konuşmaya özen gösterin

Konu her ne olursa, ne kadar etkili olursa ya da hayatın hangi bölümüne düşerse düşsün, önümüzdeki iki-üç gün boyunca neyi, nasıl ve hangi tonda söylediğimize özellikle dikkat etmeliyiz.

Haberin Devamı

Söylediklerimizin etkilerini veya sonuçlarını detaylı düşünmeli, karşı tarafın tam olarak söylediklerimizi anlamama ihtimaline hazırlıklı olmalı ve bu durumda neler hissetmiş olabileceği üzerinde de tahminlerde bulunmalıyız.
Aslında bunu her gün yapmalı ve dünyayı daha yaşanır bir yer haline getirmeye çalışmalıyız, ama neyse...
Hepinize iyi haftalar...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Karşıt fikirlere sahip olsanız da, kendinizi tutmalısınız. Çünkü, bugün itiraz ettiğiniz şey yarın size farklı görünebilir! Ortak ilgi alanına sahip olduğunuz bir kişiyle gün içerisinde bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmalısınız. Seyahatler ve iletişim ön planda olabilir.
 
Boğa
Haklarınızı savunmak için ayağa kalkmak yerine, meşhur Boğa zarafeti ve sabrıyla hareket etmenin farkını göreceksiniz. Lütfen sakin! Atılacağınız yeni maceralar özelliklerinizi geliştirmenizi sağlayabilir. Yapmak istediğiniz alışılmadık değişikliklere müdahale etmek isteyen kişiler olabilir. Planlarınızı tam olarak şekillendirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.
 
İkizler
Duygusal veya inatçı tavırları ertelemekte fayda var. Zira, henüz sizin farkına varmadığınız kapalı kapılar ardında gelişen çok olay var! İletişim ağınızı canlı tutmanız yeni alternatifleri fark etmenize yardım edebilir. Tanışacağınız kişiler veya kuracağınız işbirlikleri yaşam tarzınızda da değişikliklere neden olabilir.
 
Yengeç
Fazla güvenmediğiniz ya da sevmediğiniz kişiler söz konusu olsa bile, dostça tavırları benimsemeli ve sakinliğinizi ne olursa olsun korumalısınız! Alışılmadık şeylerle vakit geçirebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizdeki artış gün içerisinde, ilişkilerinizde veya yaşamınızda fark yaratmanıza yardım edebilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.
 
Aslan
Negatif veya inatçı kişiler planlarınızı bozabilir. Belli kişilerin doğruluğu sorgulanabilir ya da iniş çıkışlı durumlar söz konusu olabilir. Ortam değişikliği, farklı uğraşlar ya da farklı kişilerle görüşmek size iyi gelebilir. Farklı girişimlerde bulunmanıza neden olabilecek aktiviteler ilginizi çekebilir.
 
Başak
Küçük sorunları devlet meselesi haline getirebilirsiniz, dikkat! Bazı konuları boş vermeye başlayabilir ve eğlenceye vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Keyifli aktiviteler yeni kişileri ve olanakları hayatınıza taşıyabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, ancak yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebilir veya mevcut tarzınızdan memnun olmadığınızı fark edebilirsiniz.
 
Terazi
Bazı anlaşmalar sorun yaratmaya başlıyorsa, şu an tepki vermemekle birlikte, çıkış kapısının yolunu bulmaya çalışmanızda fayda var. Paranızı ve mal varlıklarınızı korumanız ya da harcamalarınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor. Borç alışverişleri için uygun günler değil ya da acıklı hikayeler anlatan kişiler sizi kandırabilirler. İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.
 
Akrep
Bazı kişileri bazı konuların üstesinden nasıl gelebilecekleri yönünde köşeye sıkıştırmak isteyebilirsiniz, ama aslında sabırlı olmanız da fayda var. İşbirlikleri veya ilişkiler ön planda. Başarılı olabilmek ya da istediğiniz yönde ilerleyebilmek için önem verdiğiniz kişilerin desteğini almanızda fayda var. Düşüncelerinizi paylaşmanız anlaşılmanızı kolaylaştırabilir.
 
Yay
Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var. Duygusal konular bazı alanlarda sizi yavaşlatabilir ya da bakış açınızı daraltabilir. Yer değişikliği ya da mevcut yerinizde yapacağınız değişiklikler olumlu gelişmelerin yolunu açabilir.
 
Oğlak
Bazı kişileri görev başına çağırmakta ısrarcı olabilirsiniz, ama galiba onların halletmesi gereken sorunlar sizinkinden çok fazla. Yaşadığınız yerde ihtiyaçlarınıza uygun değişiklikler yapabilirsiniz. Eğlenceli aktiviteler, romantik ortamlar ya da duygu paylaşımına açık diyaloglar, ileride birlikte olmak isteyeceğiniz kişilerle yakınlaşmanızı sağlayabilir.
 
Kova
İşyerinde veya evde ya da her yerde tartışmak yerine uzlaşmak yolundan gidilmesi gereken günler. Karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarının ne düşündüğünü çok fazla ciddiye almadan, kendi bildiğiniz yolda ilerlemeyi sürdürmelisiniz. Alışılmadık fikirler maddi, manevi veya fiziksel anlamda size yardımcı olacağa benziyor.

Haberin Devamı

Balık
Belli verilerin doğru değerlendirilmesi gerekiyor. Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir. Duygularınız bazı alanlarda değişiklik yapmanızı engelleyebilir ya da planlarınızda değişikliğe neden olabilir. Resmi anlaşmalara özgün fikirlerle yaklaşmanız amaçlarınıza ulaşmanızı kolaylaştırabilir. Aşk hayatınız ön planda.

Yazarın Tüm Yazıları