Develi aralık ayında asker

Develi restoran zincirinin sahibi Nuri Develi, askere gidiyor.

Nuri Bey’le önceki gün Kalamış Marina’daki dekorasyonu yenilenen Develi Kebap’ta konuştum. Aralık ayında birliğine teslim olacağını, vatani görevini tamamladıktan sonra da iki yıldır flört ettiği Tuğba Savaş ile evlenmeyi planladığını söyledi. Develi, çocuk sahibi olmak için de fazla beklemeyeceğini dile getirdi.

Başkandan çökertme
Sarıyerspor’un klasikleşen kış balosu, önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlendi. Sarıyer Belediyesi’nin destek verdiği gece, iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladı. Konuklarını kapıda karşılayan Sarıyerspor Başkanı ıbrahim Bozan, “Kulübümüzün kış balosu geleneksel hale geldi. Bu güzel gecede dostlarımızla beraber eğleniyoruz” diye konuştu. Baloya katılanlar arasında Engin ve Nedim Keçeli kardeşler, Hürriyet Gazetesi Yayın Koordinatörü Fikret Ercan, fotoğraf sanatçısı Uğur Göksoy ve eşi Neli Hanım da vardı. şarkıcı Ziynet Sali’nin sahneye çıktığı geceye, ıbrahim Bozan da çökertme oynayarak renk kattı.

Sıkı dostlar
Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Efe Özal’ın eşi Sinem Hanım, işadamı Mehmet Ali Ilıcak’ın eşi Meyra Ilıcak ile çok yakın arkadaş. Eşleri çocukluk arkadaşı olan ve fırsat buldukça görüşmeye çalışan ikili, önceki gün yine bir aradaydı. Kanyon’da buluşan Özal ve Ilıcak, önce Gina’da yemek yedi, daha sonra Harvey Nichols’tan alışveriş yaptı.

Aksoylar gezmede
Neslişah-Batu Aksoy çifti, önceki gün ıstinye Park’taydı. Mağazaları dolaşan yeni evli çift, bagaj dolusu alışveriş yaptı. Büyüklerinin bebek müjdesi vermelerini beklediği genç ikili, onların bu isteklerini anlayışla karşıladıklarını, en kısa zamanda da çocuk sahibi olmayı planladıklarını söyledi.

Tapusunu aldı
Fulya’da Aşçıoğlu ınşaat’ın yaptığı Selenium Twins’den daire satın alan Rahmi Koç’a evin tapusu önceki gün teslim edildi. Selenium Twins’de verilen brunch davetinde tapusunu Yaşar Aşçıoğlu’nun elinden alan Koç’u ilk tebrik edenler, komşuları Gencay Gürün, Gülsen Göcek ve Mükerrem Taşçıoğlu oldu.

Kızına BMW alacak
Sinan Engin’in 19 yaşındaki oğlu Oğulcan’ın, 400 bin TL değerinde Audi marka lüks bir otomobili var. Annesi Seda Sayan’ın Oğulcan’a yaş gününde hediye ettiği otomobil, sürati ve konforuyla dikkat çekiyor. Sinan Engin’in Ayşe Karasu’dan olan 12 yaşındaki kızı Elif Su da 18 yaşına girer girmez lüks bir otomobil sahibi olacak. Geçtiğimiz gün arkadaşlarıyla sohbet eden Sinan Bey, Elif Su’ya 18 yaşına girdiğinde BMW alacağını, kızının özellikle tavanı açık modellerden istediğini söylüyordu.

Sattım işte
Eserleri dünyanın 64 müzesinde yer alan Burhan Doğançay’ın başyapıtı “Mavi Senfoni”, önceki gün Antik A.ş’nin Swissotel’de düzenlediği açıkartırmada satıldı. 1 milyon TL rekor açılış fiyatıyla satışa sunulan tabloyu, Oya-Bülent Eczacıbaşı çifti 2.2 milyon TL’ye satın aldı. Tabloyu satan kişi ise Oktay Duran’dı. Duran Ofset’in sahibi olan Oktay Bey, kendisine ait “Mavi Senfoni”nin rekor fiyata satılması hakkında yorum yapmamayı tercih etti ve yalnızca “Sattım işte” demekle yetindi. Eserin, Eczacıbaşı ailesinin sahibi olduğu ve Oya Eczacıbaşı’nın yönetim kurulu başkanlığını üstlendiği ıstanbul Modern Sanat Müzesi’nde sergileneceği konuşuluyor.
Yazarın Tüm Yazıları