Detayları eşine bile söylemedi

İnci Gazioğlu, 45’inci doğum gününü bugün kutlayacak.

İnci Hanım bu nedenle vereceği davetin organizasyonunu arkadaşı Buket Taşdelen’le birlikte gerçekleştirdi. Eşi Mehmet Gazioğlu’na bile detaylar konusunda bilgi vermeyen İnci Hanım’ın arkadaşı Mukaddes Akça da davetli listesiyle ilgilendi.

Bu kadar tatil yeter

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Tanya Pilo, Bebek’teki mel’S Restaurant’ta halkla ilişkiler ve müşteri hizmetleri sorumlusu olarak işbaşı yaptı. Tektaş Mücevher Evi’nin sahibi Niso Pilo’yla evliyken, resim dersleri aldığı ressam Mehmet Güleryüz’le yasak aşk yaşayan ve bu ilişkiyle uzun süre gündemde kalan Tanya Hanım, geniş çevresi sayesinde mel’S’e yeni bir soluk getireceğe benziyor.

Ev sahibi erken kaçtı

Metin Şen, 36’ncı yaşını önceki akşam Ortaköy’deki bir gece kulübünde kutladı. Sade bir kutlama isteyen Metin-Aslı Şen çifti, bunun için dostları ve aile üyelerinin katıldığı bir yemeği tercih etti. Şen çifti, yemeğin ardından da geç saatlere kalmadan evlerinin yolunu tuttu. Bu arada Metin Bey’in kardeşi Adnan Şen, gülkurusu rengi ceketiyle gecenin en renkli simasıydı...

Son ilham kaynağı Sarah Ferguson

Bayramda New York’a giden ve bu tatil sırasında Down Town’daki Cipriani adlı restorana uğrayan Türkler, ilginç bir olaya tanık olmuş. New York’ta yaşayan Türk tasarımcı Emre Ertürk, bir arkadaşıyla bu restoranda yemek yiyormuş. Ünlü isimlerin sık sık ziyaret ettiği popüler mekana, çok geçmeden York Düşesi Sarah Ferguson da gelmiş ve Ertürk’ün yanıbaşındaki masaya oturmuş. Derken Ferguson ile Ertürk arasında bir muhabbet başlamış. Düşesin doğal güzelliğinden çok etkilenen tasarımcı, ardından da hemen garsonlardan not defteri ve kalem istemiş; başlamış çizmeye... Sarah Ferguson’dan ilham alan Emre Ertürk, birbiri ardına yeni ürünler tasarlamış. Bunları yeni çanta koleksiyonuna ’Ferguson Bag’ ya da ’Fergi Bag’ adıyla ekleyecekmiş.

Bu tasarımlar Ertürk’ün İstanbul-Nişantaşı’ndaki mağazasında da satılır mı, satılırsa fiyatı ne olur, orası şimdilik meçhul! Tek bildiğim, sanat eğitimini Londra’da alan tasarımcının İngiliz Kraliyet Ailesi’ne duyduğu hayranlığın böylece kanıtlandığı... İmzasını taşıyan Beckham çantaları sayesinde Amerika’daki Fox5 TV’nin belirlediği "2006’nın ilk 5 moda trendi" listesine girmeyi başaran Emre Ertürk’ün yeni ilham kaynağının kim olacağını zaman gösterecek.

İstanbul’u özleyecek

Sunucu ve yazar Ece Vahapoğlu, Avrupa Birliği master’ı için dört ay boyunca Fransa-Nice ve Almanya-Berlin’de kalacak. İşletme mezunu olan Vahapoğlu, bu sayede uluslararası ilişkiler konusunda da daha derinlemesine bilgi edineceğini söylüyor. Okulu devam ederken fırsat buldukça Türkiye’ye gelip çeşitli organizasyonlarda sunuculuk yapmaya da devam edecek olan Vahapoğlu’na televizyon kanallarından da sunuculuk teklifleri yağıyormuş.

Son tarih 1 Mart

Doğuş Çocuk Trafik Kulübü’nün ilkini 2004-2005 eğitim öğretim yılında gerçekleştirdiği "Trafik Temalı Rap Yarışması" bu yıl Doğuş Çocuk ve Sütaş Hüptrik işbirliğiyle "Trafi Rap Fest 2006" adıyla İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenecek. Milli Eğitim Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Doğuş Otomotiv’in desteklediği yarışmanın son başvuru tarihi 1 Mart 2006. Doğuş Çocuk Trafik Kulübü’nün yüzü Tülin Şahin, çocuklar aracılığıyla trafik kurallarına dikkat çekerek yetişkinlerin konuya duyarlılıklarını artırmayı amaçlayan yarışma hakkında www.doguscocuk.com.tr adresinden ayrıntılı bilgi alabileceğinizi söylüyor.

Courchavel tatili zehir oldu

Gülin-Akın Öngör çifti, dokuz günlük bayram tatillerini Fransa’nın dünyaca ünlü kayak merkezi Courchavel’de geçirdi. Ancak bu tatil başladığı gibi güzel bitmedi. Tedbirsiz davranıp üşüten Gülin Hanım, duyduğuma göre 5 gün boyunca odasından çıkamamış. Bu süre içinde de ilaç tedavisi devam etmiş. Geçen hafta İstanbul’a dönen Öngör çiftine, önceki akşam Ortaköy’deki bir gece kulübünde rastladım. Çift bu kez önlemini almış ve sıkı sıkı giyinmişti.

Top modeller ondan sorulur

Pan Ajans’ın genel koordinatörlüğünü Selin Boronkay üstlendi. Bünyesinde Pan Model Ajansı, Pan Halkla İlişkiler ve Organizasyon, Pan Reklam adlı üç ayrı departman bulunan ajans, yeni koordinatörüyle yol alıyor artık... Görevinin başına geçer geçmez Eva Herzigova, Heidi Klum, Helena Christensen, Gisele Bundchen gibi top modellerin Türkiye’de temsil edilme haklarını almak üzere harekete geçen Boronkay, bu atağıyla diğer şirketlerle rekabeti kızıştıracağa benziyor.

Ayrılmaz ikili

Deniz Akkaya ile Verda Penso, magazin dünyasının son ayrılmaz ikilisi oldu. Hemen her yerde birlikte görülen iki arkadaş, geçtiğimiz akşam da Kuruçeşme’deki bir gece kulübünde buluşup sabaha kadar eğlendi. Onlara bu renkli gecede Verda Hanım’ın sevgilisi Alpay Başaran ile Akkaya’nın arkadaşı Armağan Çağlayan eşlik etti.
Yazarın Tüm Yazıları