‘Derin tutku’sunu Mardin’e taşıdı

‘Derin tutku’sunu Mardin’e taşıdı

Haberin Devamı

Akkök Holding’in ortaklarından Ömer Dinçkök’ün lisanslı yüzücü olan eşi Ayşegül Dinçkök, Endonezya’nın Sulawesi adasındaki eşsiz sualtı dünyasını ve canlılarını yansıttığı fotoğraflarından oluşan ‘Derin Tutku Sergisi’ni Mardin’e taşıdı. En büyük amacının büyülü sualtı dünyasını Mardinli gençler ve çocuklarla tanıştırabilmek ve çevre bilincini geliştirmek olduğunu söyleyen Dinçkök, fotoğraflarını diğer Doğu illerinde de sergileyecek. Nisan ayında MSGSÜ Tophane-i Amire Tek Kubbe Binası’nda sergilenen ve büyük ilgi gören sergi, bu günden itibaren 30 Eylül’e kadar Mardin Müzesi’nde ziyaret edilebilecek.

  

Bebek’te üç beş tur

Haberin Devamı

 

Yaz aylarında sunucu Saba Tümer ile adı aşk dedikodularına karışan uğur Güven önceki gün Bebek’te görüntülendi. Köpeği ve  kız arkadaşıyla  Boğaz’da akşam yürüyüşü yapan Güven, kendisini görüntüleyen gazetecilere “Sizi ilgilendirmez” diyerek kız arkadaşının ismini söylemedi.

 

 

Koç'un Süperyatı “Karia” Monaco’da

 

Koç Topluluğu’nun tersanesi RMK Marine, 19-22 Eylül tarihlerinde Monaco’da düzenlenecek olan dünyanın en görkemli ve en prestijli yat fuarı “Monaco Yacht Show¨”, bu yıl Dünya Süperyat Ödüllerinde “Jüri Özel Ödülü” alan süperyatı “Karia” ile katılacak. Dünyanın en önemli yat tasarımcılarını, yapımcılarını ve yat sahiplerini bir araya getiren Monaco Yacht Show’da, 25 ile 90 metre uzunluğu arasında süper ve megayatlar sergilenecek.

 

 

Haberin Devamı

Marifet’li lezzetler

 

Nişantaşı’da önce Komşu, ardından da Venge’ye ev sahipliği yapan adres şimdi de Martifet Kebap adıyla hizmete girdi. İstanbul'da bir çok adrese imza atan Nida Genç’in ortakları arasında olduğu Marifet’’in yeni şubeleride açılacak.

 

 

Rüştünü ispatladı

 

Deniz Berdan, yaklaşık üç yıl önce DB Junk adlı bir blog açmış ve moda-trend yazıları yazmaya başlamıştı. Kıyafet tasarımlarıyla dikkat çeken Berdan, İkoncan ünvanının hakkını verdi. Berdan son olarak kızıyla kurduğu DB Berdan adlı markasının 2013 Yaz Koleksiyonunu Londra Moda Haftası’nda bir defile ile tanıttı. Deniz Berdan defilenin sonunda gözyaşlarını tutamadı.

 

 

Avrupa Özbek-in yastığında uyuyacak

Haberin Devamı


Moda tasarımcısı Rıfat Özbek, Londra’dan döndükten sonra Yastık By Rıfat Özbek adlı markasıyla yastıklar tasarlamaya başlamıştı. Paris’te düzenlenen dünyanın en büyük tasarım fuarlarından Maison&Objet’e Ottomania adlı koleksiyonuyla katılan Özbek'in standında Avrupalı ve Amerikalı tasarımcılar da alışveriş yapmış

Yazarın Tüm Yazıları