Demirören'in şampiyonları!

Yıldırım Demirören'in bıraktığı ve halen sponsor olduğu Milangaz Beşiktaş tarihinde ilk kez basketbolda büyük başarılara imza atıyor.

Haberin Devamı

Euro Challenge kupasını Türkiye ye getirerek Avrupada adından söz ettiren Siyah beyazlı takıma Dünyanın en iyi basketbolcularını getiren ve taraftarlara mutlulukla birlikte zaferler yaşatan Demirören ailesine teşekkürler.

 

Hentbolda yaşanan şampiyonluğun ardından basketbolda devam eden kıvılcım tüm taraftarları birlik beraberliğe kenetledi. Göreve kısa süre içinde gelen Fikret Orman ve yönetimi Demirören ailesinin sponsorluğundaki basketbolda gurur gecesi yaşarken sponsorların katkısının değerini yakından şahit oldular. Orman ve yönetimi mutlu ve gururluydu çünkü kendilerinden önce görev yapan yönetimin bıraktığı mirasın gelecek nesillere anlatılacak önemli olay olduğunu hissettiler

 

Haberin Devamı

Taraftar topluluğu basketboldaki nezaketi ve saygıyı futbolda gösteremezler miydi! Takıma sahip çıkmanın tek yolunun tüm kalplerin birleşmekten geçtiğini basketbolda herkes anladı.

 

Beşiktaş Basketbol takımına eski yönetimde olmasına rağmen yüreğini ortaya koyarak çalışan ve hizmetini sürdüren unvan koltuk düşünmeden mücadelesini sürdüren yönetimde olmamasına rağmen elini değil vücudunu taşın altına sokan Şeref Yalçın'a taraftarların teşekkür borcu var. Geçmiş dönemlerde yönetimlerde yer alıp da ortalıktan kaybolanlar unutulmadı.

 

Kısıtlı kadrosu ile Dünyanın sayılı koçlarından Ergin Ataman'ın usta taktiği Beşiktaş’ı ve dibe vuran Türk basketbolunu ayağa kaldırdı

 

Milangaz sponsorluğunda Avrupa'da Challenger şampiyonluğu, Türkiye Kupasını kazanan siyah beyazlı basketbolcuların hedefinden lig şampiyonluğu var. Başkan, yönetim, taraftar ve oyuncuları inanıyorlar. İnanmak başarmanın yarısıdır.

Yazarın Tüm Yazıları