Demir’in CookShop’ı Şamdan’ın bahçesinde

İşadamı Bahattin Demir’in sahibi olduğu CookShop restoran-kafe zincirinin yeni şubesi, 29 yıldır eğlence dünyasında hizmet veren Etiler’deki Şamdan’ın bahçesinde açıldı.

Haberin Devamı

Bizzat işlerinin başında durup müşterileriyle yakından ilgilenen Demir, CookShop’ın önümüzdeki aylarda açılacak 212 AVM’de ve Ankara’da da hizmete gireceğini açıkladı. CookShop müdürü Ecem Kazancı ise yaz sezonunda birçok kişinin restoranın müdavimi olacağını söyledi. Önceki gece Şamdan’ın sahibi Mehmet Tuna da eşi Şehnaz Hanım ve çocuklarıyla birlikte CookShop’taydı. Restoranın meşhur tatlısından yiyen Tuna ailesi, Şamdan’ın kapılarını kış sezonunda açacağını ve eskisi gibi hizmete devam edeceğini belirtti.

Silahın oyuncağı olmaz

Özel İstanbul Koleji öğrencileri, birçok sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak faaliyet gösteren Umut Vakfı Kurucu Başkanı Nazire Dedeman’la bireysel silahsızlanma üzerine söyleşi yaptı. Öğrenciler, silah ve şiddetin zararlarını öğrenme fırsatını buldu. Dedeman, oyuncak silahlarla oynayan çocukları “Silah öldürmek için tasarlanmış bir alettir, bunun oyuncağı olmaz. Bu tip oyuncaklarınızı ailelerinize geri verip, silahtan oyuncak olmayacağını söyleyin” diye uyardı.

Haberin Devamı

Anlamlı açılış

Türk Kalp Vakfı’nın sağlık merkezine efor cihazları alımı için büyük katkıda bulunan Gürnar Çapa Uğurlu’nun adı, Şişli’deki Türk Kalp Vakfı Sağlık Merkezi’nde bulunan efor odasına veriliyor. Yararlı hizmetleri takdirle karşılanan, vakfın aynı zamanda icra kurulu üyesi olan Uğurlu’nun adı böylece uzun yıllar yaşayacak. Odanın açılışını bugün saat 11.00’de, Uğurlu ve oğlu İzzet Çapa ile Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın yapacak.

‘Aşık olduğu’ otomobili buldu

70’li yıllarda ralli’ye sempati duyan Galip Bilgin, 1980 yılında Renç Koçibey sayesinde yarışlara girmeye başlamıştı. Bilgin, o yıllarda Faruk Süren ve Aytaç Kot’un kullandığı Gordini marka otomobile göz koydu ve sonunda muradına erdi. Kendi kulübünün Pirelli sponsorluğunda düzenleyeceği birkaç yarışa 1975 model Gordini ile öncü otomobil olarak katılacak olan Bilgin, “O ilk günkü heyecanı hâlâ hissediyorum” diye konuştu.

Turnuva başlıyor

Kadıköy’de bulunan Aktif Felsefe Yeni Yüksektepe Kültür Derneği’nin düzenlediği 11. Ulusal Masa Tenisi Turnuvası, 24 Mayıs Pazar günü yapılacak. Fenerbahçe Veteran Kulübü Halil Türkkan İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilecek turnuvada, bay ve bayanlar kategorisinde birinci, ikinci, üçüncü olanlara ve ‘en centilmen’ seçilen sporcuya ödüller verilecek. Turnuvaya masa tenisini seven ve dernek merkezine kayıt yaptıran herkes katılabilecek.

Haberin Devamı

Hip-hop zamanı

R&B ve hip-hop müziğin sevilen isimlerinden Fresh-B ve Joker, pazar günleri eğlencenin Taksim’deki adresi New Riddim’da performans sergileyecek. İkiliye Türkiye’nin en iyi MC’leri ve dansçıları da eşlik edecek. Bu hafta sonu gerçekleşecek açılış partisinde Fresh-B’nin arşivindeki R&B ve hip-hop remix’leri ile müziğin ritmine kendinizi kaptırabilirsiniz.

Yarın parti var

Damat Tween, uzun bir aradan sonra yeniden Bağdat Caddesi’nde... Markanın yenilenen konsept mağazası, yarın akşam açılacak. Patron Süleyman Orakçıoğlu, seçkin isimlerin davetli olduğu açılışta Kübalı müzik grubu ve dansçıların Bağdat Caddesi’nde Latin rüzgârları estireceğini söylüyor.

Yazarın Tüm Yazıları