Değişiklik için güzel bir gün

Boğa burcundaki Ay, estetik, güzellik, artistik konular, romantizm, ilişkilerde uyum ve finansal başlıklarda denge arayışını artırıyor.

Haberin Devamı

Arkadaşlarımız ve sevdiklerimizle keyifli planlar yapabiliriz.
İmajımızı yenilemek veya evde konforu artıracak değişiklikler yapmak için de güzel bir gün.
Günün ilerleyen saatlerinde ise tam tersi, ilişkilerde sakinliği korumak, daha dikkatli cümleler kurmak, gergin ortamlardan uzak durmak ve ufak tefek kazalara karşı tedbir almakta fayda var.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Fazla hırs zararlı olabilir. Kendini kanıtlamış ilişkilerin yenilenmesi gerekiyor. Kendinizi meşgul edin ve problemlerden uzak durun. Rekabet içeren aktiviteler esnasında elinizden gelenin en iyisini ortaya koyabilir ya da karşı karşıya olduğunuz şey her ne ise gerektiği şekilde tepki verebilirsiniz. Açık yüreklilikle konuşmanız, eski bir arkadaşınızla aranızdaki yanlış anlaşılmaları giderebilir.

Haberin Devamı

Boğa
Sosyal veya iş hayatınızda bir sonraki adımı atmak üzeresiniz. Değişik stratejilerle ilerlemeniz, zıt fikirlerle karşılaşmanıza neden olabilir. İnsanlara samimi yaklaşırsanız doğru sonuçlar elde edebilirsiniz. Kısa mesafeli bir yolculuğa çıkmak veya hayatınızda eğlenceli zamanlar için yer açmak, stresinizi azaltabilir.

İkizler
Kendinizi bağımsız veya ruhsal büyümeye hazır hissediyor olabilirsiniz. Size sorun yaratan bir kişiyle yapılacak samimi konuşmalar, olumlu sonuçlar doğurabilir. Başkalarına yardım etme tarzınızı değiştirmeniz, daha fazla geri dönüş almanızı sağlayabilir.

Yengeç
Belli konularda anlaşmadan önce ihtiyaçlarınızı net şekilde belirlemelisiniz. Birlikte vakit geçirmek istediğiniz bir kişiyle işbirliği içine girebilirsiniz. İlgi alanlarınızı paylaşan kişileri daha iyi tanımak isterken geleceğe yönelik kârlı planlar ortaya çıkabilir. Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var.

Aslan
Sizden farklı bir yönde ilerlemeye başlayan bir kişiyle aranızda sorunlar başlayabilir. Rahat hissetmek istiyorsanız, hayatınızı önemli şekilde etkileyen kişilerle uzlaşma yolunu bulmalısınız. Kaçmak yerine sorunları çözmeye çalışmak daha doğru görünüyor.

Başak
Eviniz ve ailenizle ilgilenirken yorgun düşebilirsiniz. Konuşmanız durumunda sonuç elde edebileceksiniz. Diğerlerinin ne istediğinizi anlamasını sağlamalısınız. Eski arkadaşları ziyaret etmek veya tanıdık yerlere gitmek sizin için özel bir kişiyle keyifli zaman geçirmenizi sağlayabilir. Geri planda durmamalı, duygularınızı paylaşmalısınız.

Haberin Devamı

Terazi
Evde belirsizlikler veya kararsızlıklar yaşanabilir. Evde veya birlikte yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizde huzuru sağlamak istiyorsanız, olaylara dikkatle yaklaşmalısınız. Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya sevgilinizle ilişkilerinizde farklılıklarınızı gidermek için yaratıcı önerilerde bulunabilirsiniz.

Akrep
Ev, mal-mülk, yatırım ve aile ile ilgili konular ön planda. Seyahat edebilir, sizinle aynı hedeflere sahip kişilerle görüşebilir veya arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sezgileriniz, ikili ilişkilerinizde veya birlikte hallolması gereken işlerde sizi yanıltmayacak.

Yay
Biraz geri planda kalmanızda fayda var. Bazı kişiler hakkındaki düşüncelerinizi seslendirmekten kaçınmanızda fayda var. Dedikodular veya imalı espriler sorunlara neden olabilir. Kendi işlerinizle meşgul olmanız yararınıza olur.

Haberin Devamı

Oğlak
Enerjinizi ve kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız. Zor yoldan ilerlemeniz durumunda uzun süreli olumlu etki bırakabilirsiniz. Kimi sevdiğinize, ne bildiğinize ve hayatınızda nasıl istikrar sağlayabileceğinize odaklanmalısınız. Ufukta aşk var.

Kova
Değer verdiğiniz kişilerle yaşanabilecek problemlerden kaçınmalısınız. Yapılmış anlaşmaların veya verilmiş sözlerin yerine getirilmesi gerekiyor. Ardından birlikte vakit geçirmek istediğiniz kişilerle daha eğlenceli işlere devam edebilirsiniz.

Balık
Etrafınızda neler olup bittiğini takip etmeli, çevrenizdekilerin sözlerine kulak vermelisiniz. İnandığınız şeylere adapte olmanız, hayatınızda değişiklik yaratabilecek bir kişiyle bağlantı kurmanızı sağlayabilir. Ufukta aşk var. Sevgi dolu bir ortam, aradığınız en önemli şey olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları