Defileye saatler kaldı

Birçok Avrupa ülkesi ve Rusya’da tüketicilerin beğenisini kazanan Türk markası Balizza, muhteşem bir defileyle ilk kez Türk modaseverlerin karşısına çıkacak.

Firma yetkilileri son derece şık davetiyeler hazırlatarak, konuklarını günler öncesinden bu akşam Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşecek defileye çağırdı bile... Yüksel Ak, Sinem Güven, Ece Sükan, Sema Şimşek, Ece Gürsel, Tuğba Karaca, Şebnem Scheffer, Nur Gümüşdoğrayan, Tuğçe Güder, Özge Ulusoy, Bilge Kara, Pınar Tezcan, Nihan Akkuş, Alona ve yeni Türkiye Güzeli Hande Subaşı gibi birbirinden ünlü mankenlerin görev alacağı defile saat 20.00’de başlayacak.

En doğru hediye

Gülin-Akın Öngör çifti, önceki gece Bebek’teki mel’S Restaurant’taydı... Yemek sırasında bir ara yanlarına mekanın işletmecisi Dodo da geldi. Ayaküstü devam eden bu sohbet sırasında Dodo gözden kayboldu ve hemen ardından elinde birkaç CD ile ortaya çıktı. Öngör çiftinin jazz müziğe merakını bilen işletmeci, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, B.B King gibi ustaların kayıtlarının bulunduğu CD’lerle misafirlerine hoş bir jest yapmak istemiş ve amacına da ulaşmıştı.

Bu kez dekolte yok

Biricik Suden, geçtiğimiz hafta Fulya Polat Tower’da kendi adını taşıyan bir butik açtı. Mağazayı ilk ziyaret edenlerden biri de Eda Taşpınar’dı... Giyiminde her zaman trendi ve bir o kadar da cesur modeller tercih eden Taşpınar, mağazaya geldiği gün herkesi şaşırttı. Çünkü üzerindekiler bu kez son derece mütevazı çizgiler taşıyordu. Bu arada onun Biricik Suden’e iki adet yazlık kıyafet siparişi verdiği de konuşulanlar arasında...

Bahar hazırlığı

Çeşme Sheraton’da haziran ayına kadar sürecek özel bir kampanya başladı. Otelin Yeniden Doğuş Merkezi’nde uygulanan SPA bakım paketleriyle, misafirler hem bahar yorgunluğunu atıyor, hem de şehir hayatının yorucu atmosferinden kurtularak streslerini yenebiliyor. Thallasso sağlık paketi, 3-6 gece arasında değişen paket programlarla sunuluyor. Fiyatlar ise 349-649 YTL arasında...

Berna’yla coşacaklar

Tarkan’ın baldızı olarak ünlenen \ğBerna Öztürk, bu gece Ankara-Laila’da düzenlenecek 2000 kişilik üniversite partisinde müzik yapacak. Son dönemlerin en popüler DJ’lerinden biri olarak gösterilen Öztürk, Efes Pilsen’in sponsorluğunda gerçekleşen ve Ankara’daki tüm özel üniversite öğrencilerini bir araya getirecek partide çaldığı parçalarla gençleri coşturacak.

Çok yönlü sanatçı

Ressam Beygü Gökçin, yeni sergisi ‘Retrospektif’i bu akşam 18.00’de, Atatürk Kültür Merkezi’nde açıyor. 10 gün sürecek olan sergi, pazar ve pazartesi hariç her gün 18:00-20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 1985-2005 yılları arasında Viyana ve İstanbul’da yaptığı resimler ve heykel tasarımlarına yer vereceği sergisinin açılış gecesinde, sanatçı bir de mini konser verecek. Gökçin, gitarı ve mızıkasıyla kendi sergisinin açılışına renk katacak.
Yazarın Tüm Yazıları