Dans eden duvarlar

No4 Restoran’taki dört mevsim konseptli video mapping partide, duvarlar kimi zaman sonbaharın hüznünü kimi zaman da ilkbaharın coşkusunu yansıttı.

Haberin Devamı

Plaza Otel ve bünyesindeki No4 Restoran ismini, son dönemlerde düzenlediği organizasyonlar ve partilerle sıkça işitir olduk. Otel sahibi Kemal Erdoğan ve eşi Gül Hanım, otelin iş yapmasının da ötesinde Ankara sosyal hayatına birşeyler katma adına büyük gayret gösteriyor. Bu doğrultuda önceki gece özel bir partiye daha ev sahipliği yaptılar. Dört mevsim konseptli video mapping partide, duvarlar kimi zaman sonbaharın hüznünü kimi zaman da ilkbaharın coşkusunu yansıttı. Duvarda dans eden iskelet adamlar yada dansçı kızlar gibi video gösterileri ise partiye ayrı bir renk kattı. Partinin organizasyonunu ise Eda Durkan ve Başak İnandık ikilisinin ortaklığında kurulan More Events üstlendi. Durkan ve İnandık ikilisini ayrıca tebrik etmek gerekiyor. Son birkaç yıldır düzenledikleri tüm partiler, büyük ses getirdi. Erdoğan çiftinin heyecanı, Eda Durkan ve Başak İnandık ikilisinin tecrübesiyle birleşince ortaya keyifli bir gece çıktı. Gecenin müziklerini ise Can Hatipoğlu yaptı. Gece müzikleri, katılımcıları ve farklı organizasyonu ile Ankara’da gece hayatının tat vermediğini söyleyenlere cevap verir nitelikteydi.

Haberin Devamı

Gece hayatında Türkçe dönemi

Son birkaç yıldır Ankara gece hayatından kulüp kültürü, yerini canlı müzik yapan mekanlara bırakmıştı. Dj’lerin müzik yaptığı mekanların sayısı azalmış, buna karşın meyhane tarzı mekanların sayısında hızlı bir artış yaşanmıştı. Durum bugün de çok değişmemiş görünüyor. Ancak Ankara gece hayatında yeni bir eğlence konsepti daha popüler olmaya başladı: Türkçe müzik yapan gece kulüpleri. Önceden Türkçe müzikler gece eğlencelerinde araya serpiştirilirdi. Şimdi ise konsept tamamen Türkçe müzikler üzerine kuruluyor. Geçtiğimiz sezon açılan 45’lik, bu mekanlardan biri. Mekanda 60’lı, 70’li, 80’li ve 90’lı yılların popüler şarkıları çalınıyor. Zaman zaman da, o dönemlerin usta isimleri Ankara’ya gelerek eğlencelere katılıyor. Filistin Caddesi’nde daha önce Manastır olarak hizmet veren mekan artık ‘Heyy’ ismiyle Ankara gece hayatında yerini aldı. Heyy de sadece Türkçe müzik yapıyor. Bu tarz adreslere son eklenen ise İstanbul’un ünlü mekanlarından ‘Sess’. Kısa bir süre önce açılışı yapıldı. Sess, Hilton Otel’in altında bulunan Murphy’s’in yerine açıldı. Mekanda 60, 70, 80 ve 90’lı yılların popüler Türkçe şarkıları ile günümüz Türkçe şarkılar çalınıyor. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi gecesi açık olacak mekanda İstanbul’dan gelen dj Levent Bat müzik yapıyor.

Haberin Devamı

Yavru vatan 30 yaşında

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 30’uncu yıl dönümü Ankara’da düzenlenen resepsiyonla kutlandı. Swissotel’de gerçekleştirilen resepsiyona, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da üst düzey bir katılım oldu. KKTC Ankara Büyükelçisi Mustafa Lakadamyalı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz katılırken, askeri kanattan ise Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük katıldı. Resepsiyonun dikkat çeken isimlerinden biri de CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal oldu. Haberal, kendisi gibi eğitimci olan Prof. Dr. Emel Doğramacı ile uzun bir süre sohbet etti. Bakan Eroğlu, Orgeneral Servet Yörük ve büyükelçi Mustafa Lakadamyalı’nın birlikte pasta kestiği resepsiyonda Kıbrıs’a özgü halk dansları gösterisi yapıldı.

Yazarın Tüm Yazıları