Cumhurbaşkanı’nı yalısında ağırladı

Makedonya Cumhurbaşkanı George Ivanov, geçtiğimiz hafta resmi bir ziyaret için eşi Maya Ivanov ile birlikte Türkiye’ye geldi.

Haberin Devamı

Demirören şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören de Makedonya Cumhurbaşkanı’nın onuruna yalısında bir yemek daveti verdi. Davete cumhurbaşkanı ve eşinin yanı sıra Erol Aksoy, şarık Tara, Aykut Eken, Cengiz Güldamlası, Akkan Sisver, Mustafa Kefeli ve Tufan Türenç gibi iş ve medya dünyasının ünlü isimleri katıldı. Yemekte Makedonya-Türkiye ilişkileri, Türkiye’deki siyasi ve ekonomik gelişmeler konuşuldu.

Merve sergi açıyor

Merve Hasman, kozmetik markası Max Factor’ün yeni ürünü “Second Skin Fondöten”in tanıtımı için “Hayat Senin Sahnen” adlı bir projeye imza attı. Hasman, ıclal Aydın, Melisa Eliyeşil, Mina Hasman, Mine Kalpakçıoğlu ve şebnem Çapa gibi 15 ünlü ismi sahneye hazırlanırken görüntüledi. Bu fotoğraflar, Medyaevi ıletişim’in organizasyonuyla The Sofa Hotel’in teras katındaki Art 8 Lounge’da açılacak sergiyle beğeniye sunulacak. Serginin açılışı ise 2 Kasım Pazartesi akşamı saat 19.00’da yapılacak.

Anne kızın Kanyon keyfi

Haberin Devamı

Merhum gazeteci-yazar Yılmaz Çetiner’in kızı Aslı Hanım, geçtiğimiz gün kızı Leyla Çiftkurtlar ile Kanyon’daydı. Saatlerce mağazaları gezip alışveriş yapan Aslı Çetiner ve Leyla, birlikte dışarı çıkmanın tadını doyasıya çıkardı.

8 Kasım’a kadar açık

2005 yılında Gaziantep GRT televizyonu tarafından “Yılın Sanatçısı” seçilen ressam Settar Birecikligil, eserlerini Galatea Art’ta sanatseverlerin beğenisine sundu. Seçkin isimlerin davet edildiği bir kokteylle açılan sergi, 8 Kasım’a kadar gezilebilir.

Balayı Uzakdoğu’da

Reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren Matador ıletişim’in sahibi Kerem Dal ile Star TV Reklam Grup Başkan Yardımcısı Refik Dal’ın kardeşleri Cem Dal, önceki gün kız arkadaşı Meltem Fetil ile hayatını birleştirdi. Swissotel’de gerçekleştirilen nikâh törenine yaklaşık 350 kişi katıldı. Nikâh şahitliklerini Hürriyet Gazetesi Yayın Koordinatörü Fikret Ercan, Atilla Manizade, Elvan Bilge ve Yaşar Mirza Begüter’in yaptığı çift, balayı için Uzakdoğu’yu tercih etti.

Eski bakan gezmede

Eski Devlet Bakanı Güneş Taner, önceki gün ıstinye Park’taydı. Taner ve eşi Beyza Hanım, önce bir restoranda yemek yedi, ardından çaylarını yudumlayıp sohbet etti. Çift, alışverişlerini de tamamladıktan sonra oradan ayrıldı.

Sünnet töreni Ceylan’da

Haberin Devamı

Meral-Ümit Özekici çiftinin oğulları Mustafa Veysel, erkekliğe ilk adımı 31 Ekim’de atacak. Mustafa Veysel’in sünnet töreni, Ceylan InterContinental Oteli’nde yapılacak.

Cavalli dansöz istedi

Cavalli’nin Türkiye Distribütörü Sarp Acar ve eşi Yasemin Acar, Fashionable ıstanbul’daki defilesinin ardından Roberto Cavalli’yi Al Jamal’de ağırladı. Sarp Acar, Cavalli’nin ıstanbul’a gelmeden önce kendisine “Bir gece dansöz izlemek istiyorum” dediğini, bu nedenle onu Al Jamal’e davet ettiklerini söyledi...

Yazarın Tüm Yazıları