Cumartesi gecesi ateşi

Çapkınlıklarıyla sık sık gündeme gelen Kaan Boyner, yeni sevgilisiyle Ortaköy’deydi. Çift, mekandan Boyner’in Ferrari otomobiliyle ayrıldı.

Haberin Devamı

Bahar havası

Gül Gölge Saygı ve eşi Murat Saygı, önceki gün çocukları Ali ve Emir ile birlikte Bebek’teydi. Güzel havayı fırsat bilen çift, günün büyük bölümünü çocukları ile oyun oynayarak geçirdi.

Dikkat bizi çekiyorlar

Çiğdem Kayalı, Nişantaşı’nda erkek arkadaşıyla görüntülendi. Arkadaşının elinden tutan Kayalı, flaşların patlamasıyla tedirgin oldu. Apar topar erkek arkadaşının yanından ayrılan Kayalı, gazetecilerin uzaklaştığını görünce arkadaşıyla taksiye bindi.

Cannes’da Kaprol imzası

Amfar Vakfı’nın 64. Cannes Film Festivali’nde düzenlediği geceye katılan Amerikalı model ve oyuncu Angela Lindvall, Arzu Kaprol imzalı elbisesiyle göz doldurdu. Gecede Lindvall’e Monaco Prensi Albert ve nişanlısı Charlene Wittstock eşlik etti.

Boğaz’da yelken yarışı

Haberin Devamı

Shop&Miles Sailing Cup’ın ilk yarışı Shop&Miles Bosphorus Cup, hafta sonu yapıldı. 10’uncu yılını kutlayan yarışa bu sene 78 tekne katıldı. İzleyiciler, cumartesi günü yapılan Boğaz etabını, Reina’da yaratılan özel alanda Virgin Radio DJ’lerinin eşliğinde izleyerek geçirdi. Yarışını Reina’dan seyreden yelken tutkunları arasında Elif Gönlüm, Ali Ünal, Raşit Bazıbağlı, Can ve Başak Yalman, Gürhan Ersin gibi tanıdık simalar da vardı. Yarışın ödül töreni ve 10. yıla özel daveti 25 Mayıs Çarşamba akşamı SuAda’da yapılacak.

Bebek buluşması

Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay ve eşi Demet Şener Kutluay, cumartesi sabahı Bebek Parkı’nda çocuklarıyla birlikteydi. İbrahim Kutluay, kızı İrem ve oğlu Ömer’le birebir ilgilendi. Demet Kutluay ise bir ara bir dönem aynı podyumu paylaştığı Selin Toktay’la sohbet etti.

Sonbahara hazırlık

Marc Jacobs ve fotoğrafçı Steven Meisel, Louis Vuitton’un 2011/2012 Sonbahar-Kış kampanyasının çekimlerini, 6 genç model, 5 vintage araba ve 7 adet minik köpekle Brooklyn’deki terk edilmiş bir hangarda yaptı.

Konuk oyuncu

Kürşat Başar, “Sen de Gitme” dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Başar, senaryo gereği düzenlediği imza gününde rahatsızlanıyor ve yazmayı unutuyor.

Yazarın Tüm Yazıları