Çok sıkıldım!

Ay tutulmasından ve Merkür’den:

Haberin Devamı

Yetti. Canıma yetti. Biz ne zamandan beri burçlara, gezegenlere bu kadar merak saldık, hayatımızı onlara göre ayarlar olduk?
En ilgisiz adam bile tutulma var diye 21’ini dizleri titreyerek geçirdi. Bu durum için “Psikolojinin böylesi” demek istiyorum.
Hayır yani, o günü geçirene de rahat yok. Sanmayın ki bir gün ay tutuldu, bitti. Tutulmanın etkileri bilmem kaç zaman daha devam edecekmiş. O etki bitince de Merkür geri gider zaten.
Yok arkadaş, yooook, burçlardan soğudum.

Assange esprilerinden:
Bir tane daha Assange esprisi duyarsam ben de Taksim Meydanı’nda kendimi assanj. Bu da son Assange “esprisi” olsun madem. Yeter sevgili dostlar. Biraz da Wikileaks kelimesine yüklenseniz.

Playboy sarışınlarından:
Sağıma bakıyorum Holly Madison, soluma bakıyorum Kendra Wilkinson.
Hayır, hayır, Los Angeles’ta değil, Bebek’teyim. Kadıköy-Beşiktaş vapurundayım, Cihangir’deyim, Arnavutköy’deyim, Bağdat Caddesi’ndeyim.
Sağım, solum, önüm, arkam Playboy güzeli.
Söyler misiniz, Holly Madison sarısı hangi ara moda oldu?
Hangi ara güzelim kadınlarımız solaryumla koyulaştırdıkları yüzlerini pancar-bordo fondötenle badanalamaya başladı?
Açık boya sarısı saç, BORDO yanak, koyu pembe alın mı olur arkadaşım? Git bir aynaya bak.
Hugh Hefner Bebek’te şöyle bir yürüse bir senelik açık sarı kapak kızı ihtiyacını buradan karşılayabilir, yemin ediyorum.
Baldıra kadar uzanan çizmelerden:
Sezon itibariyle bir çizmenin çıkabileceği maksimum yüksekliği görmüş bulunuyoruz. Bir gün gelecek, o çizmelerin içinde kaybolacağız, artık şüphem kalmadı.
Pek yakında “Genç kadın kendi çizmesinde boğuldu” diye 3. sayfa haberleri okuyacağız.
Bakın söylüyorum, ayakkabıcıda yerden memelerin üstüne kadar uzanan çizme görürseniz şaşmayınız. O da yolda, eminim, gelecek.
Ha bu arada yüksek topuklular yine idare eder; esas düz olanlar fena.
Kafkas folklor ekibinde filan değilseniz, çok rica ediyorum düz ve dizlerinizin üzerine kadar çıkan çizmelerden giymeyiniz.

Haberin Devamı

Boşananlardan:
Şimdi de Cem Özer- Nurgül Yeşilçay çifti boşanacakmış. Pes.
Sevgili evli çiftler, biriniz de boşanmayın, çok rica ediyorum. Evliliğe olan inancımı yitireceğim, az kaldı.
Etrafımda uzun yıllar evli kalmış tek mutlu çift örneği sanıyorum annemle babam. Moralim bozuluyor yahu.
Ya, bir şey rica edeceğim sizden zahmet olmazsa. Evli ve mutlu bir çiftseniz, bana mail atıp mutluluğunuzu anlatsanıza. Anlatınız ki acuk sevineyim.

Haberin Devamı

Anormal havalardan:
Yılın en uzun ve normal koşullarda soğuk olması gereken 21 Aralık, adeta bir yaz gecesi gibi geçti ya, işte ben buna üzülüyorum sevgili havayı koklayan Habitus okuru.
Hayır yani, havalar böyle gidecekse plajda yılbaşı partisi düzenleyecek, Avustralyalı ve Brezilyalı dostlarımdan da “parti tüyoları” isteyeceğim.

Yazarın Tüm Yazıları