Çocuklar için

Faruk Süren, Cem Hakko ve Leyla Alaton’un da aralarında olduğu iş dünyasının patronları ve sanatçılar, down sendromlu çocuklara poz verdi.

Haberin Devamı

Down Sendromu Derneği önderliğinde, down sendromlu çocukların ihtiyaçlarına dikkat çekmek için “Bizi Havalara Uçurun!” sloganıyla başlatılan farkındalık kampanyasına Ayşe Arman, DJ Funky C, Nebahat Çehre ve Mustafa Üstündağ’ın da aralarında olduğu sinema, müzik, moda ve medya dünyasından 23 ünlü, objektif karşısına geçerek destek verdi. Down sendromlu fotoğrafçılara poz veren Faruk Süren, Cem Hakko ve Leyla Alaton, ellerindeki balonlarla birer mesaj verdi. Down sendromluların sesini bir kez daha duyurmak, onların eğitim ve sağlıklı yaşam hakkını korumak-geliştirmek için herkesi göreve çağıran ünlüler, balon kampanyası çerçevesinde ‘Bizi havalara uçurun’ dedi.

Ünlülerin fotoğraflarının yer aldığı sergi, 23 Şubat’a kadar Forum İstanbul, 24 Şubat-1 Mart’ta Carrefour İçerenköy, 2-8 Mart’ta Akmerkez, 9-15 Mart’ta Pendik Via Port ve 16-21 Mart’ta da İstinye Park’ta ziyaret edilebilecek.

Haberin Devamı

Casino’da doğum günü

Uludağ ve Bodrum’daki Yazıcı Otelleri’nin sahibi Hayri Yazıcı, yeni yaşını Kıbrıs’ta kutladı. Rocks Otel’in işletmecisi Ertan Ertekin’in organize ettiği sürpriz partide Yazıcı’yı ilk kutlayan eşi Lale Yazıcı, kızı Bahar Şer ve damadı Ozan Şer oldu. Hayri Yazıcı, Mehmet Ali Erbil’in getirdiği ‘rulet masası’ şeklindeki pastanın tadına, uğurlu numarası 14’e parmak basarak baktı.

Yardım sevenlere ödül

Kurulduğu günden bu yana birçok sosyal sorumluluk projelerine imza atan TYSD, (Türkiye Yardım Sevenler Derneği) 86. Yılını Portaxe’da kutladı. Saadet Suyolcuoğlu, Türkiye Yardım Sevenler Derneği’nin 86’ncı yılında Demet Sabancı Çetindoğan, Ebru Sanver, Cemil Elmas ve Yakup Özenses’e yaptıkları katkılarından dolayı plaket verdi. Çiğdem Tunç’un sunuculuğunu üstlendiği kutlama ve ödül töreni, Şehnaz Sam ve Gökhan Sezen’in şarkılarıyla renklendi.

Chris De Burgh’e Türk lezzetleri

Raşit Karakuş, Süleyman Köse ve Oğuz Kayhan’ın ortağı olduğu Chocolate, geçen ay, yeme, içme ve eğlence sektöründeki 12’nci yılını kutladı. Önceki gün dekorasyonu baştan aşağı yenilenen Nişantaşı Chocolate’a uğradım. Doğuş Oto Maslak’taki Porsche Merkezi’nin açılışında konser vermek için Türkiye’ye gelen ünlü şarkıcı Chris De Burgh de oradaydı. Chris De Burgh, Chocolate’ın menüsündeki klasik lezzetlerden yaprak sarma ve mantının tadına bakarken, Raşit Karakuş da hayranı olduğu sanatçı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Eğlence terapisi

İstanbul gecelerinin başarılı işletmecilerinden Hagop Mamas ve Dicle Şimşek, her ayın üçüncü cuması Therapy adını verdikleri eğlenceli partilere imza atıyor. Therapy Party’nin dördüncüsü, bu akşam Kuruçeşme’deki Members’da gerçekleşecek. Erkeklerin siyah, kadınların ise altın renkli elbiselerle katılacağı eğlencede DJ Nisso performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları