Çırağan’da yıldızlar geçidi

Palmali şirketler Grubu bünyesinde yayın yapan Pal FM’in, bu yıl ilk kez düzenlediği “Pal FM Müzik Ödülleri”, önceki gece Çırağan Sarayı’nda sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Halk oylamasıyla belirlenen Pal FM Müzik Ödülleri, 20 ayrı kategoride sahiplerine dağıtıldı. Ev sahipliğini Palmali şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Mansimov’un yaptığı gece, siyaset, iş ve sanat hayatının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Seray Sever’in sunuculuğunu yaptığı gecede, ENBE Orkestrası sahneye çıktı.

ÖDÜL KIRILDI

Eurovision temsilcimiz Manga, gecede iki ödüle birden layık görüldü. şehir dışında konserleri olduğu için geceye katılamayan grubun ödülünü, menajerleri Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’ın elinden aldı.
Bu sırada yaşanan küçük bir kaza nedeniyle cam ödüllerden biri yere düşerek kırıldı. Kısa süren şaşkınlığın ardından ödüllerin dağıtılmasına devam edildi.

ÜÇ ALBÜM BİRDEN

Törene kadife mini elbisesiyle katılan Ajda Pekkan, “Resim” adlı single’ı ile En ıyi Single ödülünü aldı. Pop Müziğin Kraliçesi Ödülü’ne de layık görülen sanatçı, yeni albüm müjdesi verdi: “Bir yıl içinde caz, pop ve Türk sanat müziği konseptli üç ayrı albüm çıkaracağım.”

HÜLYA MUTLU ETTİ

Oğuzhan Koç ile düet yaptığı “Giden Günlerim Oldu” şarkısıyla En ıyi Düet ödülünü alan Gülben Ergen, yeni bir albüm çıkarmayı düşünmediğini söyledi. Hülya Avşar, Uludağ’dan ıstanbul’a dönerken Ergen’in şarkılarını dinlediğini Twitter’ında yazmıştı. Bunun kendisini çok mutlu ettiğini belirten Ergen, “Hülya, ayağına platin takılı bir fotoğrafını gönderdi” dedi.

SILA’NIN HAYALİ

 “En ıyi Kadın Sanatçı” ödülünü alan Sıla, Çağan Irmak’ın filminde rol almak istediğini söyledi ve “Oyunculuğumu benim dışında herkes çok beğeniyor. Yine de ileride bir projede yer alabilirim” dedi.
“Enerji” adlı albümüyle müzik listelerinde boy gösteren Ayşe Özyılmazel de törendeydi.
Özyılmazel, sevgilisi Murat Dalkılıç’ın ödül aldığı geceye mini bir elbiseyle katıldı.

KÜSLER BİR ARADA

Ödül töreni, küsleri
de aynı mekanda buluş-
turdu. Elif Güvendik, arasının bozuk olduğu Orhan Gencebay’la yan yana gelmemeye özen gösterdi.
Güvendik, Gencebay’la ilgili sorulara “O kişiyle sık sık göz göze geldik, hatta benimle konuşmaya bile yeltendi ama nafile... Bir daha onunla diyaloğa girmem” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

İŞTE ÖDÜL ALANLAR

Haberin Devamı

Kadın Sanatçı: Sıla
Erkek Sanatçı: Murat Boz
Grup: Hepsi
şarkı: Manga “Dünyanın Sonuna Doğmuşum”
Albüm: Burcu Güneş “Sihirbaz”
Single: Ajda Pekkan “Resim”
Klip: Yalın “Ah Be Kardeşim”
Rap Albümü: Sagopa Kajmer “şarkı Koleksiyoncusu”
Rap Sanatçısı:  Sagopa Kajmer
Canlı Performans Pop Kadın: Ziynet Sali
Canlı Performans Pop Erkek: Murat Dalkılıç
Canlı Performans Rock: Manga
Çıkış Yapan Sanatçı: Mustafa Ceceli
Cover: Yıldız Usmanova-Yaşar “Seni Severdim”
Düet: Gülben Ergen-Oğuzhan Koç “Giden Günlerim Oldu”
Dizi Müziği: Haydut “Kendin Ol Yeter” (Deniz Yıldızı dizisi)
Söz-Beste: Soner Sarıkabadayı
Aranjör: Suat Aydoğan
Pop Müziğin Kraliçesi Ödülü: Ajda Pekkan
Pal FM Özel DJ Ödülü: Nilüfer

Haberin Devamı

Celal Çapa anjiyo olacak
şebnem-Celal Çapa çifti, geçtiğimiz hafta Hong Kong’a uçmuş, ancak seyahatleri sorunlu başlamış ve Celal Bey 17 saat süren yolculukta rahatsızlanmıştı. Öğrendiğime göre seyahate çıkmadan bir gün önce kalp doktoruna giden Celal Bey, anjiyo olmak istediğini söylemiş, doktoru ise ona birkaç farklı ilaç vermiş. Uzun uçak yolculuğu ve aldığı ilaçlar, Çapa’da ishal ve kusmaya yol açmış. ıstanbul’a önceki gün dönen Çapa’nın ilk işi yeniden doktoruna görünmek olmuş. Doktoru, Celal Bey’in önümüzdeki ay anjiyo olmasını uygun görmüş...

Dünya markası

CNR Fuar alanında devam eden Boat Show’da Stella Kant ve kızı Daliah’ın da stantları bulunuyor. Anne-kız, burada ıtalyan deniz dekorasyonu markası Giovanna Locatelli’nin ürünlerini sergiliyor. Daliah Kant, ürün yelpazelerine ekledikleri Giovanna Locatelli’nin uluslararası denizcilikte bilinen ve güvenli bir marka olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

Derbide tribünde

Yarın ınönü Stadı’nda oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini BJK Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Hanım da statta izleyecek. Revna Hanım, böylesine önemli bir karşılaşmada eşine destek olmak amacıyla tribünde yer alacağını söyledi.

Nişanlılar gezmede

Geçtiğimiz hafta Park şamdan’da nişan yüzüklerini takan Emir Tamer ve Mina Somer’e önceki akşam Kanyon’da rastladım. Alışveriş merkezine yemek için geldiklerini söyleyen çift, yemeğin ardından sinemaya girdi.

Yazarın Tüm Yazıları