Centilmenlerin gurur gecesi

2006’nın kasım ayından bu yana Dünya Grubu bünyesinde yayınlanan erkek lüks yaşam dergisi Gentleman, üçüncü yaşını kutladı. Gecede, Gentleman Dergisi ödülleri de sahiplerini buldu.

Four Seasons Hotel İstanbul at Bosphorus’da gerçekleşen törene, Gentleman Dergisi’ne kapak olmuş işadamlarının yanı sıra iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Sponsorluğunu Ağaoğlu, Arkas, American Express, Tektaş, Turkcell, Türkiye ış Bankası, Yapı Kredi Bankası, BMS, Bentley, Demirören şirketler Grubu, Ermenegildo Zegna, Motorola, Turkon Holding ve Türk Hava Yolları’nın üstlendiği gecede, ünlü fotoğrafçı Ara Güler onur ödülü aldı. Rahmi Koç, Aydın Doğan, Erdoğan Demirören, Erdoğan Özgörkey ve Franklin Adler’e de Gentleman Ödülü verildi.

Çevreye verdiği destek nedeniyle Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas “En Çevreci Centilmen”, yatırımları nedeniyle Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet N. Zorlu “En Cesur Yatırımcı”, sanata olan katkıları nedeniyle Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı “Sanat Dostu Centilmen”, şehrine olan katkıları nedeniyle de Serdar Bilgili “ıstanbul’a Yatırım Yapan Centilmen” ödüllerine layık görüldü. Ağaoğlu şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ise “Cesur Yatırımcı” ödülünü aldı.

Kutoğlu’ndan özel davet
Avusturya’da yaşayan dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu? “Resort 2010” koleksiyonunu Nişantaşı Bostan Sokak’taki mağazasında tanıttı. Kutoğlu, mağazasında yakın dostlarını ve sosyal hayatın tanınmış isimlerini ağırladı. Feryal Gülman, Güner Akın, Afet Karacan, Heves Ekinci, Ahu Tuğbay ve Elif Dürüst’ün de aralarında bulunduğu davetliler, Kutoğlu ile hem hasret giderdi, hem de yeni sezonun trendleri üzerine onunla sohbet etti. Kutoğlu, davetten önce dostlarına Park Hyatt’taki Prime restoranda öğle yemeği verdi. Ünlü modacı buradaki masaları da bizzat kendisi dekore etti. Konuklara, restoranın ırlandalı şefi Jamie Hagan’in özel tarifleri arasından Kutoğlu’nun seçimleriyle hazırlanan mönü ikram edildi.

Proje hayata geçti
Mücevher dünyasının yeni markalarından Parla Mücevher, 15’inci yılını kutlayan Tuvana Okuma ıstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) ile birlikte “Minik kalpler PARLAsın” adlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Proje kapsamında bir araya gelen Ebru Uygun, ısmail Acar, Dilek Hanif ve Derin Mermerci kolye, yüzük ve bileziklerden oluşan özel bir takı koleksiyonu hazırladı. Bu dört ünlü ismin tasarımları, geçtiğimiz gün Parla mağazalarında satışa sunuldu. Takılardan elde edilecek gelir, TOÇEV’e bırakılacak.

İş dünyası Biber’de buluştu
Mudo’nun sahibi Mustafa-Lüset Taviloğlu çifti, yakın dostlarını “Kışa Merhaba” davetinde buluşturdu. Emre Ergani ve Figen Doğusoy’un ortaklığında Nişantaşı’nda açılan Biber Bar’da düzenlenen davet, iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Caroline-Mustafa Koç, Güler Sabancı, Oya-Bülent Eczacıbaşı gibi Türkiye ekonomisine yön veren isimlerin katıldığı davet, ünlü DJ Suat Ateşdağlı’nın müzikleriyle renklendi. Mutfak şefi Kenan Bayran’ın hazırladığı “Tapas Mönü”nün ikram edildiği gecede konuklar, işletmeci Nedim Binler’i de başarısından dolayı tebrik etti.

2’nci yıl kutlaması
Bettina Machler ve Candan Kıramer, B&C Atelier D’Ambiance adlı organizasyon şirketlerinin ikinci kuruluş yıldönümünü, özel bir davetle kutlayacak. Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin çağrıldığı davet, 14:00-19:00 saatleri arasında ikilinin Nişantaşı’ndaki butiğinde düzenlenecek.

Yabancı gelin
Önceki gece Longtable’daki partide eğlenenler arasında Mehmet Germiyanlıgil de vardı. Mehmet Bey, gece kulübüne yabancı sevgilisiyle birlikte geldi. Öğrendiğime göre Germiyanlıgil, geçtiğimiz yaz Bodrum’da teknesinde birlikte tatil de yaptığı kız arkadaşı ile Süzer Residence’daki dairesinde yaşıyormuş.

Aynı mekânda eğlence
Süreyya Yalçın, önceki gece yeni erkek arkadaşı Selim Selimoğlu ile Longtable’daki partiye katıldı. Ancak mekânda eski eşi Önder Bekensir de vardı. Yalçın’ın ikinci evliliğini yaptığı ve üç ay sonra da boşandığı Bekensir, partiye sevgilisi Demet Akalın ile gelmişti. Yalçın ve Bekensir, birbirlerine aldırış etmeden sevgilileriyle doyasıya eğlendi...

Partiye devam
Longtable’ın geleneksel hale getirdiği Recycle partisine geçtiğimiz salı gecesi ünlü modacı Hakan Yıldırım ev sahipliği yaptı. Ağustos ayında gerçekleştirdiği “Milat” isimli defile ile dikkatleri üzerine çeken Yıldırım’ı partide yalnız bırakmayan isimlerden biri de ünlü manken Ahu Yağtu’ydu.

Yeni sevgilisi
ıkinci eşi Yiğit şardan’dan iki yıl önce ayrılan Çiğdem Doğu, boşanmanın ardından Selçuk Yorgancıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak bu ilişki de geçtiğimiz aylarda sona erdi. Çiğdem Hanım şimdilerde Gökhan Eşeli ile flört ediyor. ıkili önceki gece Beyoğlu’nda eğlencedeydi. Indigo Pub’daki partiye katılan sevgililer, oldukça keyifli görünüyordu.

Koleksiyonu inceledi
Nişantaşı’nda hizmet veren Closh adlı butik, yeni sezon ürünlerini geçtiğimiz gün sosyal hayatın önde gelen isimlerinin katılımıyla tanıttı. Ceyda Kadayıfçıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen tanıtım davetinde, Selvin Parunakyan ve Serli Keçoğlu’nun hazırladığı koleksiyon beğeniye sunuldu. Houte couture çalışmaların yapıldığı mağazanın yeni ürünlerini inceleyenler arasında Özlem Yıldız da vardı.
Yazarın Tüm Yazıları