Cem yine Cansu’ya döndü

Cem Yılmaz, beş ay önce yollarını ayırdığı Cansu Dere’ye döndü. İkili, önceki akşam Şahan Gökbakar ve Doğa Rutkay’ın başrolde olduğu "Gen" filmini izlemek üzere gittiği Maçka G Mall’da objektiflere yakalandı.

/images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a850Yılmaz, kendisini Levent’teki villasının önüne kadar takip eden gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında "Arkadaşlar, evin önünde yeni açılmış bir kulüp havası estiriyorsunuz. Böyle olmuyor. Biz zaten görüşen insanlarız. Otomatik kapının önünde durmayın çarpar. Alkol yok, yakalanma yok. Biz Teoman’dan bahsedelim" dedi. Çift ardından eve girerek gözden kayboldu. Çok geçmeden Cansu Dere bu kez Cem Yılmaz’ın köpeği ile kapıda göründü.

Hiç böyle görmediniz
/images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a852
Nükhet Duru, önceki akşam katıldığı bir davette Jennifer Lopez imajıyla dikkat çekti. Şu sıralar yeni albüm heyecanı yaşadığını söyleyen Duru, "Bu kadar yıldır seyircim beni çok farklı şekillerde gördü, ama bu yüzümle görmedi. Çok değişik bir Nükhet Duru ile karşılaşacaklar. Fıkır fıkır yaz albümü olacak. Bir hafta içinde piyasada... Yapımcısı da benim" diye konuştu.

Lütfü Kırdar da anlamlı konser
/images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a854
Sezen Aksu, önceki akşam Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Bolluca Çocuk Köyü yararına Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda bir konser verdi. Konseri izlemeye gelerek başkanlığını Singapur fahri konsolosu Pınar Aran’ın yaptığı vakfa destek verenler arasında Yasemin-Mehmet Şumnu çifti de vardı

Sükunet bozulmadı
/images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a856
Kanal D’de yayınlanan "Kırık Kanatlar" adlı dizinin oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu, önceki gece Beyoğlu’nda kız arkadaşıyla KELEBEK objektifine yakalandı. Birçok ünlünün aksine flaşlar karşısında paniğe kapılmayan oyuncu, sessiz sedasız oradan uzaklaştı.

Tek tipim Beyaz
/images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a858
Tuğba Özay ile komedyen Ceyhun Yılmaz, önceki gün Seramik Fuarı’na renk kattı. Özay, Ceyhun Yılmaz’ın kendisine asılması üzerine "Komedyenler arasında benim tek tipim Beyaz’dır. Diğerleriniz boydan kaybediyorsunuz" dedi. İkilinin son hesaplaşması, Çanakçılar Seramik’in erkekler bölümünde yaşandı. Ceyhun Yılmaz’ı erkekler bölümüne kadar takip eden Özay, ünlü komedyen gibi pisuar önüne geçince herkes kahkahaya boğuldu.

İddialı başladı
/images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a85a
Ebru Gündeş, TGRT’de "Ebru Gündeş ile Mega Show" adlı bir talk show programı yapmaya başladı. Önceki akşam canlı yayınlanan programda kıvır kıvır saçları ve mini eteğiyle dikkat çeken Gündeş, "Her hafta değişik bir imajla hayranlarımın karşısına çıkacağım. Programımda hayranlarımın isteklerini canlı olarak yorumlayacağım" dedi.

EÅŸi belirledi
/images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a85c
Bu yaz her yerde kıvırcık saç göreceğiz. Ünlü simalar çoktan bu modaya uymaya başladı. Bu isimlerden biri de Ebru Şallı... Eşi Harun Tan’ın isteği doğrultusunda bu modeli uygulattığını söyleyen Şallı, "Harun bana bu saç modelini çok yakıştırıyor, o yüzden sık sık yaptırıyorum" dedi.

Göz ihmale gelmez

Topten Kids, çocuklar için antialerjik ve hafif materyalli çerçeve seçilmesini öneriyor. Çocuklar için göz hassasiyeti dikkate alınarak hazırlanan Topten Kids koleksiyonu da polarize cam teknolojisi ile yüksek kaliteli görüş performansı sağlıyor.

Kavga çıktı

"A1 Model Boxing", 21 Nisan akÅŸamı Show TV’de baÅŸlıyor. Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek ve canlı yayınlanacak olan kicks boks turnuvasında, Burcu ÇaÄŸrı, Burcu OkutulmuÅŸ, Didem Erol, Didem Taslan, Fulya /images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a85eKeskin, Seçkin Piriler, Yaren Banu AkbaÅŸ ve Zeynep Eylem Åženkal da ringe çıkacak. Turnuva, önceki gün düzenlenen bir basın toplantısı ile tanıtıldı. Toplantı sırasında Apachi Serkan ile Amerikalı rakibi Scott Paul Shaffer arasında kavga çıktı.ÂBüşra BOZOK
Yazarın Tüm Yazıları