Cehennem sönünceye kadar Fenerbahçeliyim

TOPUK Yaylası’ndan sonra dün de Fenerbahçe Başkanı’nın davetlisi olarak Erzurum yollarına düştük.

Haberin Devamı

Erzurum’da 27 Ocak’ta başlayacak Üniversitelerarası Kış Olimpiyatları’na destek vermek amacıyla futbol dünyamızın birçok önemli ismi ve çok sayıda gazeteci ile birlikteydik. Erzurum gezisinin detaylarını ve oyunlara yönelik izlenimlerimi yarın aktaracağım. Ama dönüşte yaşanan bir olayı bugün paylaşmakta yarar var.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım son derece keyifli ve neşeliydi. Erzurum’da kafileye katılan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül’le uzun süre sohbet etti. Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’le hem gidişte hem gelişte yan yana oturdu.
Ceza veririz başkan
Aslantepe Stadı’nın açılışıyla Türkiye’nin gündemine oturan Galatasaray Başkanı Adnan Polat’a yine tam destek verdi. Lig lideri Trabzonspor’un Başkanı Sadri Şener kafilenin kuşkusuz en keyifli ismiydi. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl geçirdiği operasyon sonrası son derece sağlıklı gözüküyordu ve verdiği kilolarla dikkatleri çekti. İstanbul BŞB’nin Başkanı Göksel Gümüşdağ, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel de kafiledeydi.
Dönüş uçağında tam “İniş için alçalıyoruz” uyarısı yapılırken Aziz Yıldırım’la sohbet ediyordum. Son günlerde kendisine yönelik eleştiriler üzerine görüşlerini sordum. Bu konular yarına. Ama sohbetin tam ortasında başkan, “Artık av mevsimi başlıyor” deyince bir anda Mahmut Özgener bize doğru döndü ve “O da ne demek başkan?” diye sordu. Yıldırım, “Av Mevsimi Başladı’ diye pankart asacağız, yanına da ‘Cehennem sönünceye kadar Fenerbahçeliyim’ yazacağım” diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Cehennem sönünceye kadar Fenerbahçeliyim

2. yarıya hazır
Özgener şaşırmıştı. “Başkan aman yapma, ‘Av Mevsimi Başladı’ yazarsan ceza veririz” dedi. Yıldırım, “Verin, ben de gider locada seyrederim. Ayrıca ne var bunda. Av mevsimi diye film yok mu?” diye yanıtladı Özgener’i. O sırada araya Lig TV muhabiri ve herkesin sevdiği gazeteci ağabeyimiz Ömer Güvenç girdi. “Mahmut Başkan o zaman ceza konusunda pazarlık yapın” dedi. Özgener de, “Cehenneme kadar Fenerbahçeliyim”, yazın. Ona yapacak birşey yok. Ama ‘Av Mevsimi Başladı’ yazmayın başkan” dedi.
İniş için ikinci uyarı yapılınca hararetli pankart tartışması da yarıda kaldı. Ama görüldüğü kadarıyla Aziz Yıldırım ligin ikinci yarısına çok iyi hazırlanmış. Taraftarı canlandıracak, futbolcuları motive edecek tribün organizasyonlarına girmeye hazırlanıyor. “Av Mevsimi Başladı”, pankartını astırır mı, astırmaz mı onu bilemem. Ama Gençlerbirliği maçından itibaren özellikle de ligin kaderini etkileyecek Trabzonspor karşılaşmasında “Cehennem sönünceye kadar Fenerbahçeliyim” yazılı pankartın gündeme oturacağı kesin.

Yazarın Tüm Yazıları