Çatlak ‘Çapa’lar

İzzet Çapa’nın, ağabeyi Celal Çapa ve yengesi Şebnem Çapa’yla küs olduğu yazılıp çizilmişti.

Haberin Devamı

Çapa, bu dedikodulara bir son vermek için Mecmua dergisinde yeğenleriyle söyleşi yapmış. Fenerbahçe taraftarı olan Celal Çapa hariç tüm ailesinin Galatasaraylı olduğunu söyleyen Emre Çapa, objektife amcası İzzet Çapa’yla tek kale maç yaparken poz vermiş. Hakemlik yapan Ceylan Çapa da amcasına sarı kart göstermiş.
Müzik ve opera eğitimi alan, ancak şu sıralar modayla ilgilenen Ceylan Çapa ayrıca ileride babaannesi Fikret Şeneş’in eserlerinin yer aldığı bir maxi single çıkarmayı düşündüğünü açıklamış ve sözlerini şöyle noktalamış:
“Aslında tüm ‘Çapa’lar biraz çatlağız. Zaten bu yüzden başarılıyız. Delilik ve dahilik arasında çok ince bir çizgi var malum!”

Kadehler dostluk için kalktı

İskoç viski markası Chivas, önceki akşam Beşiktaş’taki Four Seasons Bosphous Hotel’de “Dostluğun Şerefine” adlı bir davet verdi. Pernod Ricard Türkiye Genel Müdürü Selçuk Tümay’ın ev sahipliği yaptığı davette iş ve sanat camiasından ünlü isimler bir araya geldi. Dostluğun değerini anlatan fotoğraf ve sözlerden oluşan bir sergiye de ev sahipliği yapan özel gecede davetlilere 12, 18 ve 25 yıllık Chivas’lar ile hazırlanan özel bir mönü ikram edildi. Fatih Erkoç ve Işın Karaca da şarkılarıyla davete renk kattı.

Haberin Devamı

Hayatı poz

Modellikten modacılığa geçiş yapan Ivana Sert, Doğan Online ve Vakko ortaklığıyla kurulan alışveriş sitesi Daybuyday.com için objektif karşısına geçti. Sert, Valentino’dan DKNY’a, Roberto Cavalli’den Alexander Mcqueen’e kadar pek çok seçkin markayla birlikte kendi tasarımlarının da satıldığı Daybuyday.com’a modellik yaptı.

Hasret giderdiler

Sibel İlkiz’in Vedat Yelkenci’yle evliliğinden olan kızı Esra Yelkenci Ayhan, evlendikten sonra Dubai’ye yerleşmişti. Dubai’de televizyon ve organizasyon işleriyle uğraşan Esra Yelkenci Ayhan, yaz tatilini geçirmek üzere Türkiye’ye döndü. Ayhan, geçtiğimiz gün annesiyle bir araya gelip hasret giderdi.

Açıkhava festivali

Metro Group Asset Manage-ment’in düzenlediği Açık Hava Festivali kapsamında Meydan Ümraniye, Meydan Merter, M1 Merkez Kartal, M1 Merkez Adana, M1 Merkez Konya ve Real İzmit alışveriş merkezlerinde Işın Karaca, Keremcem, Emre Aydın, Murat Boz, Mustafa Ceceli ve Murat Dalkılıç sahneye çıktı. Altı alışveriş merkezi aynı anda birbirine bağlanarak benzersiz bir müzik ziyafetine ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Capri yanığı

Her yaz uzandığı şezlongunda verdiği pozlarla Bodrum’un simgelerinden biri haline gelen Eda Taşpınar, sörf şampiyonu Bora Kozanoğlu’yla flört etmeye başlayınca tatil rotasını Çeşme’ye çevirmişti. “Sen Yeter ki İste” adlı programda jüri üyeliği yapan Taşpınar, önceki gün Nişantaşı’ndaki City’s’de görüntülendi. Yaz-kış bronz teniyle dikkatleri üzerine çeken Taşpınar, bu kez İtalya’nın Capri Adası’nda sevgilisiyle baş başa tatil yaptığını söyledi. Evlilik sorularına ise “Ben bilmem, beyim bilir” yanıtını verdi.

Yazarın Tüm Yazıları