Cansu tanıttı Derin aldı

A la mode partileri kapsamında gerçekleştirilen Dilek Hanif defilesinin en özel tasarımı, geçtiğimiz haftalarda Cansu Dere tarafından tanıtılmış, bu kıyafet "en a la mode" ilan edilmişti.

Cansu Dere’nin tanıttığı o elbise, çok geçmeden gerçek sahibini buldu. Derin Mermerci, geçtiğimiz hafta annesi Ender Mermerci’nin verdiği davette Dilek Hanif tasarımı elbiseyle boy gösterdi. Mermerci, 1920’li yılların havasını taşıyan, beden kısmı Art Deco işlemelerle bezenmiş, eteklerinde ise ipek şifon kullanılmış cüretkar elbisesiyle davetin en dikkat çekici ismi oldu.

Boğaz’da Küba rüzgarı esti

Rom markası Havana Club, Türkiye içki pazarına girmesi şerefine geçtiğimiz hafta Ortaköy’deki Anjelique’te bir parti verdi. Havana Club, partide Küba’nın klasikleşmiş kokteylleri olan mojito’ları, Cuba Libre’leri ve Daiquiri’leri, davetlilerin beğenisine sundu. Nu Havana grubunun hareketli şarkıları eşliğinde romlarını yudumlayan davetliler arasında İnci Doğulu ve Hakan Yıldırım da vardı.

Nikah sohbeti

Sezai Taşkent ve yakın arkadaşı Malkoç Sualp, Nişantaşı Brasserie’de yansıdı objektiflere. İki yakışıklı, kız arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyiyordu. Ancak, onlarla ilgili ser verip sır vermediler. Uzun uzun sohbet eden ve yemeğin tadını çıkaran Taşkent ile Sualp, yemek sonrası da kız arkadaşlarıyla birlikte Nişantaşı’nda yürüyüşe çıktılar. Dörtlünün ortak konusu, nikah masasına oturan arkadaşları Aytek Şavkan’dı.

Tiziano geliyor

2001’de yayımlanan single’ı ’Perdono’ ile Avrupa çapında hit olunca bir anda yıldızı parlayan ve başarısını her yeni albümünde perçinleyen Tiziano Ferro, RTN Organizasyon’uyla 25 Ağustos günü İstanbul’da bir konserle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Ferro, Parkorman’daki konserinde romantik şarkılarını seslendirecek.

Sezonu açtılar

Adil-Beyhan çifti, yaz sezonunu Türkbükü’nde açtı. Çiftin ilk işi, yakın dostları Erkan Selah’ın oğlunun işlettiği Lola Beach’e gitmek oldu. Akşamüzeri beach’e giden çift, hem hayırlı olsun dedi hem de ilk kez denize girip sezonu açtı.

Manga’nın solistiyle

Açıkhava’da çıkacak

Yalın, bu yıl 18’incisi yapılacak olan "Most Açıkhava Konserleri" kapsamında 29 Temmuz’da bir konser verecek. Merakla beklenen bu konser için bir ay öncesinden hazırlıklara başlayan ünlü şarkıcıya bir şarkıda Manga’nın solisti Ferman da eşlik edecek. Yalın, Türkiye’deki konserlerde ilk kez kullanılacak sahne animasyonlarıyla renklenecek konseri boyunca bugüne kadar çıkardığı üç albümünden en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Kızının en yakın arkadaşı

Rize’den bağımsız milletvekili seçilen Mesut Yılmaz’ın kardeşi Turgut Yılmaz, kızı Canan ile geldiği Nişantaşı’nda objektifimize yansıdı. Önce baş başa yemek yiyen baba-kız, daha sonra birlikte alışveriş turuna çıktı. Canan Hanım, işleri bittikten sonra otomobilini otoparktan çıkarmak için beklemek zorunda kaldı.

Kim bu genç

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Doktor Şükran Berker’in kendi gibi doktorluk mesleğine gönül veren ancak branş olarak plastik cerrahi uzmanlığını seçen kızı Aslı Berker, Lübnanlı baba İngiliz anneden olan Marc Waked’ten boşanınca uzun zaman ortalarda gözükmedi. Berker, geçtiğimiz hafta Ali-Nevbahar Koç’un Kanlıca’daki yalılarında verdikleri davette ortaya çıktı. Berker, davete Samy Katep adlı bir gençle katıldı.

Bodrum klasiği

Artık bir Bodrum klasiği haline gelen Xuma Beach Club, 10’uncu sezonunda da müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor. Mekan, konuklarına palmiye ve meyve ağaçlarıyla gölgelenen yemyeşil çimenlerde güneşlenecekleri ve berrak sularda yüzecekleri bir ortam sunarken, spordan dört mevsim vazgeçemeyenleri de unutmadı. Mayadrom Sports Center, bu yaz Xuma Beach Club’da hizmete girdi. Reflexpoint Masaj Merkezi’nde ise isteyen Taylandlı masörler tarafından uygulanan Thai ve ayak masajlarıyla, isteyen de Türk masörlerin yapacağı klasik masajlarla rahatlayabiliyor.

Hediye için kızından yardım aldı

Yakın bir arkadaşına doğum günü hediyesi almak için geçen hafta Nişantaşı’na giden Nesrin Eyilik, bu konuda kızı Tuğçe’nin yardımına başvurmadan edemedi. Nesrin Hanım, alışveriş konusunda her zaman kızının görüşlerine ve zevkine güvendiğini söyleyip alışverişi onunla birlikte yaptı. Birçok mağazaya girip çıkan anne-kız, sonunda aradığını bulunca derin bir nefes aldı. Doğum günü hediyesinin sahibini bir sır gibi saklayan Tuğçe ve Nesrin Hanım, daha sonra bir kafede oturup yorgunluk attı.
Yazarın Tüm Yazıları