Cahide bu yaz sahile iniyor

İstanbul gece hayatının popüler adreslerinden Cahide, bu yaz tatilcileri yalnız bırakmıyor, Akdeniz’de de bir kapı açıyor.

Haberin Devamı

1.5 milyar dolara mâl olan  Antalya-Mardan Palace içindeki Cahide on The Beach, yarın hizmete girecek. Antalyalılar’ı ve yerli-yabancı turistleri her gün 17.00–19.00 saatlerinde after party ile geceye hazırlayacak olan mekanın açılışını Rusya’nın ünlü modellerinden ve televizyon yıldızı Victoria Lopyreva yapacak. İstanbul gecelerini Antalya’ya taşıyan Mardan Palace içinde yer alan Monkey Club’da da ayrıca her çarşamba Cahide gecesi, her perşembe Al Jamal gecesi ve her cuma da Masquerade RNB On the Bed partisi düzenlenecek. Otel, diğer günlerde ise dünyanın önemli DJ ve sanatçılarının katılacağı partilerle şenlenecek.

Esin’in yeni aşkı

İshan Cerit’ten iki yıl önce boşanan, ama boşanma sonrası uzun süre Cerit’le yaşamaya devam eden Esin Moralıoğlu, sonunda o sayfayı tamamen kapattı ve yeni bir aşka yelken açtı. Eski manken, bir süredir Emir Tamer’le birlikte... İkili önceki gün Akaretler’deki Limoncello’daydı. Ortak bir arkadaşlarının doğum gününe katılan çift, mekandan Emir Tamer’in Porsche marka otomobiliyle ayrıldı.

Haberin Devamı

Çeşme’ye taze kan

İlgi Gövsa’nın işletmeciliğini yaptığı Mor Meyhane, İstanbul’dan sonra Çeşme’de... Kanuni Kervansaray Oteli’nin terasında misafirlerini ağırlayacak olan yeni şube, yaz boyunca geleneksel lezzetleri fasıl ve oryantal eşliğinde Egeliler ve tatilcilerle buluşturacak.

Adam Clay geceleri

360istanbul East, 23-24 Haziran’da düzenlenecek iki günlük bir partiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.Virgin Radio sponsorluğunda düzenlenen etkinliğin yıldızı ise Bob Sinclar, 50 Cent, Sean Paul, De La Soul gibi dev isimlerle aynı sahneyi paylaşan, dünya müzik listelerinde “Beautiful Life” şarkısıyla fırtınalar estiren Adam Clay olacak. Yarın “Adam Clay ile tüm gece eğlence” sloganıyla start alacak organizasyon, pazar günü Adam Clay performansı ve perküsyon şovlar eşliğinde yapılacak havuz partisiyle noktalanacak.

Boşuna sormayın

Ceylan Çapa, önceki akşam annesi Şebnem Çapa ile Nişantaşı’ndaydı. Sokakta habercilerle karşılaşınca morali bozulan, yüzü asılan Çapa, “Arkadaşlar artık yeter, çektiniz zaten. Bırakın gidelim” dedi. Sevgilisi Burak Özçivit’le ilişkisine dair soruları da yanıtsız bıraktı: “Bu konuda konuşmayacağım. Hiç boşuna soru sormayın.”

Yazarın Tüm Yazıları