Cadde’de iki güzel

Damat mağazasının Bağdat Caddesi’ndeki şubesinin açılışına katılanlar arasında Ethel Baler ve Martha şavkan da vardı.

Haberin Devamı

Yatırım danışmanıAytek şavkan’ın eşi Martha Hanım, turuncu renkli mini elbisesiyle, tekstilci Rober Baler’in eşi Ethel Baler ise taytıve bluzu ile eldivenleriyle dikkat çekti. ıkili önce dondurma yedi ardından mağazanın açılışına katılıp gönüllerince eğlendi.

Tülin’den sağlıklıyaşam tüyoları

Tülin şahin, “Siz Hâlâ Diyet mi Yapıyorsunuz?” adlıkitabınıbugün Kanyon Alışveriş Merkezi’nde tanıtacak. Ünlü model, ruhunu ve bedenini tazelemek isteyenlerle sağlıklıyaşamın sırlarını paylaşacak, basit ve uygulanabilir güzellik tüyoları verecek. Saat 16.00’da başlayacak etkinliğin katılımcıları arasında bir de çekiliş yapılacak. Şanslı kişiler, şahin’in “Siz Hâlâ Diyet mi Yapıyorsunuz?” kitabınıkazanacak.

Sarraf’ın sevgi gösterisi

Geçtiğimiz gece Bağdat Caddesi’ndeki Damat mağazasının açılışınıIşıl Sarraf organize etti. Işıl Hanım, partiye geç vakitte gelen sevgilisi Eralp Güngeldi’yi görünce çok sevindi. Sevgilisinin boynuna sarılan Sarraf onu dakikalarca öperek sevgisini herkese gösterdi.

ıkizlere sürpriz doğum günü

Haberin Devamı

Türkiye’deki Pastarito Restaurantları’nın sahibi Ebru Keser Erda, 40 yaşına giren eşi Deniz ve eşinin ikiz kardeşi Ediz için önceki gece sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Pastarito Akaretler’de gerçekleşen partiye; Oya Germen, Gani Müjde ile eşi Belma Canciğer, Buket Dereoğlu, Özgür Özgülgün, Emre Aşık gibi iş, sanat ve spor camiasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Dostlarıyla birlikte 40. yaşınıkutlayan Deniz Erda, pastasının mumlarınıikiz kardeşi Ediz, oğlu Batu ve eşi Ebru ile birlikte üfledi. Koyu bir Beşiktaş taraftarıolarak bilinen Deniz Bey’e, Beşiktaşlıfutbolcuların imzaladığıözel bir forma hediye edildi.

Damat Bağdat’da

Damat Mağazaları’nın Bağdat Caddesi’ndeki şubesinin açılışıgeçtiğimiz akşam patron Süleyman Orakçıoğlu’nun ev sahipliğinde yapıldı. Sosyete dünyasından birçok ünlü ismin katıldığıaçılış partisi renkli görüntülere sahne oldu. Özel dansçılar ve müzik grubunun eşliğinde yapılan partiye, Yalçın Ayaydın, Oğuz Satıcı, Erkan-Gülbin Simitçioğlu, Murat-Deniz Murathanoğlu, Perihan Akı, Arzu Aslan ve Ahmet-Neslihan Kozanoğlu çifti gibi birçok seçkin isim katıldı.

Sevgililer alışverişte

Haberin Devamı

Arte Tahir ve sevgilisi Tufan Yenigün, önceki gece Damat’ın Bağdat Caddesi’ndeki mağazasının açılışına katıldı. Tufan Bey, sevgilisinin de zevkine güvenerek Damat’ın yeni sezon ürünlerinden birkaç parça satın alıp gardırobuna ekledi.

Yazarın Tüm Yazıları