Büyükhanlı eylülde evleniyor

Volkan Büyükhanlı, bir yıldır flört ettiği İrem Hanım’la eylül ayının ilk haftası nikáh masasına oturuyor.

Yaklaşık 100 kişinin davetli olduğu düğün, Bodrum Mövenpick Otel’de yapılacak ve çift, balayını da Bodrum’da geçirecek. Çünkü Bodrum’daki Fuga Tatil Köyü’nü 7 yıllığına devralan Volkan Bey, yeni projeleri için şimdiden kolları sıvamış bile ve işlerini yüzüstü bırakıp oralardan uzaklaşmak istemiyormuş. Öğrendiğime göre, Fuga’nın yanındaki araziyi satın alan Volkan Büyükhanlı, ilk iş olarak o araziye çok sayıda villa yaptıracakmış. Önümüzdeki sezona yetiştirmek için de inşaata en kısa sürede başlamak niyetindeymiş. Villaların bir kısmı satışa çıkarılacak, bir kısmı da devremülk olarak kiralanacakmış.

Organizasyon sağlam

Ünlü koreograf Uğurkan Erez, 53’üncü yaşını Bebek’teki Lulu’s adlı mekanda kutladı. Bu sürpriz partiyi organize eden kişi ise manken Atilla Saral’dı. Şu sıralar Fikret Mualla’nın hayatını konu alan bir filmde rol alan Saral, çekim aralarında fırsat bulup yaptığı bu organizasyondan alnının akıyla çıktı. Gecenin en çok eğlenen ismi de o oldu. Kimi zaman mikrofonu kapıp şarkılar söyleyen, kimi zaman orkestranın arasına dalıp perküsyon çalan Atilla Bey, organizasyon yapmaktan çok keyif aldığını, arkadaşlarının da o yüzden özel günler öncesinde hep kendisini aradığını belirtti.

Kalamış’ta şapka gecesi

Ertekin Dinçay, yarın akşam Kalamış Marina’daki gece kulübünde bir "şapka gecesi" düzenliyor. Gecenin onur konuğu, elbette Ertekin’in yakın dostu Rahmi Koç olacak. Duyduğuma göre, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de şapka gecesine katılacak konuklar arasındaymış.

İki ay önce evlendi beş aylık hamile

İki ay önce işadamı Doğan Gündoğdu ile nikah masasına oturan eski modellerden Fulya Elmas’ı annelik heyecanı sardı. Üç aylık hamileyken evlenen Fulya Hanım, doğacak minik kızlarını kucağına almak için şimdiden sabırsızlanmaya başladı. Uzun zamandır Bodrum’da tatilde olan Gündoğdu çifti, önümüzdeki hafta İstanbul’a dönecek ve bebek için alışveriş yapmaya başlayacakmış.

FUAR Büyükçınar defilesiyle başlıyor

Tuvana Büyükçınar’ın "Butterfly Effect" adını verdiği 2009 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, Paris’in ünlü hazır giyim fuarı Pret-a-Porter öncesinde ilk kez IF Moda Fuarı’nda sergilenecek. 28-30 Ağustos tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuar, bu defile ile start alacak.

Defilede Tuvana Büyükçınar’ın couture giyim markası "Tuvanam" ile günlük hazır giyim markası "Tutti"nin yeni koleksiyonları sergilenecek.

Koleksiyonları Saint Tropez, Cannes, Monaco, Londra, Milano, Amsterdam, Kopenhag, Dublin, Dubai, Riyad, Atina, Beyrut ve Miami’nin de arasında bulunduğu toplam 120’yi aşkın noktada satışta olan Büyükçınar’ın "Butterfly Effect"defilesinde Çağla Şıkel, Hande Subaşı, Ahu Yağtu, Özge Ulusoy, Pınar Tezcan, Bilge Kara gibi başarılı mankenler podyuma çıkacak.

Koreografisini Uğurkan Erez’in hazırladığı defilede özel görsel efektlerin de kullanılacağı öğrenildi.

Sezonu kapattı

Türkbükü’nün popüler beach’lerinden Bianca sezonu kapattı. Ama çok hareketli bir sezon geçiren patron Emre Ergani, sevgilisi Şebnem Işık’la tatil yapabilmek için bir hafta daha Bodrum’da kalacak. Ergani, İstanbul’a döner dönmez de Kuruçeşme’deki Blackk adlı gece kulübünü kış sezonuna hazırlamaya başlayacak. Bu arada Blackk’in iç mimar Abdullah Burnaz tarafından yeniden yaratılacağını ekleyeyim...

Vazgeçemiyor

Melissa Mızraklı tam bir sigara bağımlısı... Ona ne zaman rastlasam, elinde yeni yakılmış bir sigara oluyor. Bodrum’daki tatilinde de durum değişmedi. Geçtiğimiz gece Fuga’da Kenan Doğulu konserinde rastladığım Mızraklı, yine pakedi elinden düşürmüyordu ve bu haliyle de kötü alışkanlığından kolay kolay vazgeçemeyeceğini gösterdi.

Uyumlu çift

Okan Tapan ile Elif Edes, kısa süre önce Paris’te nikah kıymış ve ardından da dostları için İstanbul’da bir düğün daveti organize etmişti. Yeni evliler, geçtiğimiz hafta Bodrum’da ortaya çıktı. Aralarındaki uyum da ilk anda göze çarptı! Elif Hanım’ın pembe renkli plaj çantası ve pareosu ile Okan Bey’in pembe şortu gerçekten uyum içindeydi...

SuAda’da çalıyor

Ünlü DJ Can Hatipoğlu, SuAda’da düzenlenen pazar partileri ile eğlence hayatına yeni bir soluk getirdi. İstanbullular Hatipoğlu miksleri ile yazın ritmini tutmak, nefes kesen manzarada yer almak için bu partileri iple çekiyor. Bir gece olsun coşmak isterseniz ya da yolunuz oralara düşerse, parti havasını bir de siz koklayın derim.

Üyelere Mykonos yolu göründü

&club card ile Garanti American Express Card, seçkin isimleri ağırlayacakları çok özel bir Mykonos gezisi programladı. 28-31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Mykonos seyahati boyunca, jet-set’in buluşma noktası olan Psarou Sahili’nin en gözde oteli Grecotel Mykonos Blu’da konaklayacak olan &club ve Garanti American Express Card üyeleri, Avrupa’nın en iyi beach bar restoranı unvanına sahip N’ammos’ta da ağırlanacak.
Yazarın Tüm Yazıları