Burçlar ve Rüyalar

Haberin Devamı

KOÇ   21 Mart-19 Nisan
Yeteneklerinizi ve aklınızı yaratıcı şekilde kullanmanız çok farklı konu, iş ya da sektörlerde girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Geçmişte yapmış olduğunuz bir işe ilgi artabilir.

BOĞA   20 Nisan-20 May›s
En iyi yaptığınız şeyleri dikkatle ele almalı ve sizin için çalışır hale gelmesine uğraşmalısınız. Yeni bir iş için başvuruda bulunabilir, yeni bir iş sözleşmesi yapabilir veya kazançlarınızı arttıracak ufak bir gelişme yaşayabilirsiniz.

İKİZLER   21 May›s-21 Haziran
Yanlış mesajlar verebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerde oluşturduğunuz etki ve işleri tamamlama veya yapma biçiminiz sizi dikkate değer biri haline getirebilir.

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz
Hedeflerinizi netleştirebilecek her şeyi yapmanız gerekiyor. Planlarınızı hızlandırabilecek adımlar atabilirsiniz. İlerlemek istiyorsanız değişim kaçınılmaz olabilir. Partnerinizle sorunları paylaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos
Geçmiş konuların tekrar çözümlenmesi gerekebilir. Aşk hayatınız ve ilişkileriniz ilgilenilmesi veya uğraşılması gerekenlerin ilk sırasında olabilir. Hayatınızın farklı alanlarındaki ilişkilerinizde pozisyonunuzu belirlemeniz gerekebilir.

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül
Ani tepkiler verebilirsiniz veya duygusal konularda iniş çıkışlı bir gün olabilir. Özel hayatınızla ilgili konulara pratik yaklaşmanız özel veya işle ilgili hayallerinizle bağlantılı cevapları bulmanızı sağlayabilir.

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim
Problemlerle yüzleşmeniz ilerlemenizi kolaylaştırabilir. Bazı konulara aşırı tepkiler veren kişiler olabilir. Eski borçlarınızı tahsil edebilir veya ödeyebilirsiniz. Sır saklamamalısınız. Hayatınızda ne kadar az askıda konu olursa yeni şeylere konsantre olmanız da o kadar kolaylaşır.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım
Yapabileceklerinizi yeteneklerinize veya kendinize güvenmemeniz nedeniyle kısıtlıyor olabilirsiniz. Kendinize güvenmeli ve sunabileceklerinizin farkında olmalısınız. Evinizde üretkenliği arttıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

YAY   22 Kasım-21 Aralık
Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var ve yer değişikliği ya da evde yapılacak yenilikler heyecan verici olabilir. Yolunuzda duran engelleri temizlemelisiniz. Suçlamalarla dürüstlükle yüzleşmeniz gerekebilir.

Haberin Devamı

OĞLAK   22 Aral›k-19 Ocak
Maddi bir anlaşma hayatınızı değiştirebilir. Çekiciliğinizi arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz. Gelecek trendlerle ilgili pratik bir bakış açısı geliştirebilir ve çevrenizdeki kişilerin ilgisini çekebilirsiniz.

KOVA   20 Ocak-18 Şubat
Öfkeli tavırlardan sakının. Hayatınızı basitleştirmeniz ve sakin bir yaşam tarzı benimsemeniz geçmişten gelen sorunların temizlenmesine ve ilerlemenize yardım edebilecek planlar yapmanıza yardım edebilir. Aşk hayatınız ön planda.

BALIK   19 Şubat- 20 Mart
Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz, ancak enerjinizi huzur ortamı ve aşk hayatınız için kullanmanız durumunda, sizinle aynı hedefleri, inançları veya değerleri paylaşan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir. Aşırılıklar düşmanınız olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları