Burçlar ve Rüyalar

Haberin Devamı

Koç
İşleri çabuk halletmek için tecrübelerinizden faydalanabilirsiniz. Özel yaşamınızla ilgili sorunlarınızın bitirilmesi gereken işlere karışmaması gerekiyor. Sorumluluk bilinciniz bazı kişilerin ilgisini çekebilir. Duygularınızı gözden geçirmelisiniz.

Boğa
İşbirlikleri ve başkalarına yardım için zaman ayırmalı, çaba göstermelisiniz. Jestleriniz gözden kaçmayacak ve size geri dönüşü gücünüzü veya gelirinizi artıracak şekilde olacak.

İkizler
Dürüstlüğü ön planda tutmalısınız. Hikâyenizi direkt olarak dile getirmezseniz, duygusal bir durum sizi engelleyebilir. Dedikodular veya paylaşılmaması gereken bilgilerin paylaşımı imajınızı zedeleyebilir.

Yengeç
Sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var ve romantizme zaman ayırmanız, hayatınızı güzelleştirebilir.

Haberin Devamı

Aslan
Harcamaya değil, biriktirmeye odaklanmanız gerekiyor. Herkese sunabileceğiniz çok şey var, paranızı harcamak zorunda değilsiniz. Tavsiyeleriniz veya yardım eliniz, takdir edilmeniz için yeterli olacaktır.

Başak
Sizi duygusal, maddi ve mental olarak destekleyen kişileri takdir etmek için zamana ihtiyacınız var. Başkalarını bilgilendirmeniz, sahip olmadığınız bir parayı harcamanızdan daha etkileyici olabilir.

Terazi
Kısa mesafeli seyahatler, yeni maceralara sebep olabilir. Yeni şeyler öğrenmeye odaklanmalısınız. Duygusal bir ilişkiniz testten geçebilir. Duygularınız konusunda dürüst olmalısınız. Yuvarlak cevaplar veren kişilerin üstüne gidebilirsiniz.

Akrep
Duygusal bir ilişkide işaretleri takip etmeniz gerekebilir. Sıra dışı bir yaşam tarzı ilginizi çekebilir. Yaşadığınız yerde konforunuzu artırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Yay
Doğrulara bağlı kalmalısınız. Görüşlerinizi tutkulu şekilde dile getirmek isteyebilirsiniz, ancak doğrulara dayanmayan bilgiler sunulması sonuçlarına katlanılmasını gerektirebilir. Duygusal bir konu, canlandırmaya çalıştığınız bir ilişkiye zarar verebilir.

Oğlak
İşleri farklı hallederek veya farklı işler yaparak herkesi şaşırtabilirsiniz. İlginç bir teklifin göz ardı edilmemesinde fayda var. Değerli bir işbirliği veya ilişki yoluyla kaderiniz olumlu yönde değişebilir.

Haberin Devamı

Kova
Duygusal belirsizliklere neden olabilecek konuları şansa bırakmamakta fayda var. Özel hayatınıza istikrar getirebilmek ve yaşadığınız yeri güzelleştirmek için gayret gösterebilirsiniz. Gelirlerinizi artırmaya odaklanmalısınız.

Balık
Kendinize ayıracağınız zaman, sinirlerinizin yatışmasını sağlayabilir. Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var. Niyetinizi açıkça dile getirmeniz, amaçlarınıza daha hızlı ulaşmanızı sağlayabilir. Talihiniz olumlu yönde değişmeye başlıyor.

Yazarın Tüm Yazıları