Bu nasıl tekne

Tasarımcı Rıza Tansu’nun Mine Kalpakçıoğlu ile flört ettiğini yazar yazmaz Mine Hanım aramış, aralarında aşk olmadığını, Rıza Bey’le arkadaş olduklarını söylemişti.

Kendisine inanıp tüm söylediklerini ertesi gün aynen sayfama taşıdım. Ancak aradan bir hafta geçmeden Kalpakçıoğlu, "Aramızda bir şey yok" dediği Rıza Tansu ile Bodrum’da el ele görüldü. Rıza Bey’in zırhlı hücum botlara benzeyen özel yatında kalan çift, sık sık arkadaş gruplarıyla denize açılıp tatilin tadını çıkarıyor. Sevgililer, önümüzdeki günlerde de yine arkadaş gruplarıyla beraber Mikanos’a doğru demir alacakmış.

Su kadar özgür

Bodrum-Hebilköy’deki Kemal Besken’in sahibi olduğu Terassu Hotel, kısa sürede huzurlu bir tatil dileyenlerin gözdesi oldu. 2 bin 500 metrekare özel sahili, deniz içi özel güneşlenme terası, sahildeki özel plaj ve kafesi, spa-spor ve fitness bölümü de olan Terassu’nun genel müdürlüğünü Mümtaz Göztepe, Terassu beach ve işletmelerin genel koordinatörlüğünü ise sektörün deneyimli ismi Ali Sayar üstlenmiş. Sayar’ın Türkbükü’nde işlettiği Plus 13 adlı gece kulübünde ise hafta sonları Nükhet Duru ve Cenk Eren sahneye çıkıyor.

İkinci törende alkol yasağı kalktı

Red Bull Türkiye Genel Müdürü Aykut Ferah, yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu Mehtap Mutlu Şen ile Hidiv Kasrı’nda düzenlenen törenle dünya evine girmişti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikáhta alkol servisi yaptırmayan Ferah, içki içip eğlenmek isteyen çevresini de unutmadı ve önceki akşam Suada’da ikinci töreni düzenledi.

Babasını bekliyor

Merve ve Mina Hasman kardeşlerin Türkbükü tatili devam ediyor. Maça Kızı Otel’de kalan ikiliye önümüzdeki günlerde babaları Nurettin Hasman ile sevgilisi Eda Taşpınar da katılacak. Duyduğuma göre ikizlere tatili uzatmalarını, İstanbul’a hemen dönmemelerini söyleyen de yine babalarıymış. Çünkü onlarla birlikte tatil yapıp biraz hasret gidermek istiyormuş.

Yakında motoru olacak

Emre Ergani’nin Bianca Beach’i şu sıralar motosiklet sevdalılarını da kendine çekiyor. Çünkü tesisin girişinde birbirinden heybetli iki motosiklet sergileniyor. TT Custom Choppers’ın ürettiği bu özel tasarım motorlar, öğrendiğime göre sezon sonuna kadar orada sergilenecekmiş. İçlerinden biri de yaz sonunda Ergani’nin olacakmış. Emre Bey, "Bu motorları görür görmez vuruldum. Biri mutlaka benim olmalı diye düşündüm. Önümüzdeki kış, nişanlım Şebnem Işık’la birlikte İstanbul sokaklarında dolaşıp yeni motosikletimizin keyfini süreceğiz" dedi.

50. yıl nikáhı

Emekli amiral Çetinkaya Apatay ile eşi Ayla Apatay, evliliklerinin 50. yılında nikáh tazeledi. Geçtiğimiz akşam TÜYAP’ta düzenlenen törende, nikáhı eski bakanlardan Önay Alpago kıydı. Apatay çiftinin nikáh şahitleri ise emekli Oramiral Nejat Tümer, Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Eşref Uğur Yiğit, Bülent Ünal ve Naci Erdem’di. Geceye 300 davetli katıldı.

Yasmin büyüdü

Nergis Kumbasar, Mehmet Ali Erbil’den olan kızı Yasmin ile Bodrum’da tatil yapıyor. Gündoğan’daki İstanbul Palace Otel’de kalan anne-kız, diğer Bodrum tatilcilerine oranla son derece sakin günler geçiriyor. Bu arada küçük Yasmin’in büyüyüp neredeyse bir genç kız olduğu da gözden kaçmıyor.

Annesinden sonra kızı da dünyaya açıldı

Eski Avrupa Güzeli Günseli Başar’ın kızı Aslı Tunca, uzun yıllar modayla uğraştıktan sonra mobilya konusuna yönelmiş ve Belçikalı eşi Carl Vercauteren ile beraber çok özel tasarımlara imza atmaya başlamıştı. Çift sonunda bu tasarımlarıyla dünyanın önde gelen tasarım dergilerinden "The World Of Interiors"a haber oldu. Derginin haziran sayısında "Gizli Yetenekler" başlığıyla verilen 8 sayfalık haberde, çiftin tasarımlarının yanı sıra İstanbul-Galatasaray’daki showroom’ları da tanıtıldı. Mobilyaları Belçika’daki Belveder Kraliyet Sarayı’na kadar giren çiftin ayrıca Amerika, Fransa, İtalya, İngiltere, Yunanistan, İsrail ve Ekvator’da da müşterileri var.

Dövme muhabbeti

Nişantaşı City’s’in içindeki It’s a Joke’un işletmecisi Tolga Sezgin, arkadaşı Ece Sükan’ın Bianca’da açtığı fotoğraf sergisini gezmek amacıyla Bodrum’a gitti. Sergi günü de iskelede ünlü rock’çı Teoman’la karşılaştı. İkilinin en önemli ortak yanıysa kollarındaki devasa dövmelerdi. Tabii muhabbet de bu dövmeler üzerine seyretti. Sezgin Miami’de yaptırdığı dövmesiyle duygusal yönünü ortaya çıkarmak istediğini anlatırken, Teoman geçmişte sevdiği bir kız için bu dövmeyi yaptırdığını söyledi.

Rötarlı tatilci

Beşiktaş futbol takımının menajeri Sinan Engin, transfer çalışmaları nedeniyle bir aydır yurtdışındaydı. Transfer işleri yoluna girip takımın Almanya’daki kampı da bitince, eşi Ayşe Hanım ve kızları Elif’le birlikte soluğu Bodrum-Türkbükü’ndeki evinde aldı. Önceki gün arkadaşı Saffet Arıkan’la sahilde dolaşırken görüntülediğimiz Sinan Bey’in keyfine diyecek yoktu.
Yazarın Tüm Yazıları