Bu maçta şike var!

BİR yanda yeni sezonu düşünen, hazırlıklarını ona göre yapan G.Saray.

Diğer yanda da Türkiye Kupası şampiyonu ve ligde de F.Bahçe’nin ensesinde olan, hata yapsa da 20 yıllık hasret sona ersin diye bekleyen Trabzonspor...

Ancak üst üste galibiyetler alan, oynadığı futbolla alkışlanan ve takdir edilen bordo mavililer dün gece Avni Aker’de değildi.

Haftalardır göklerde gezen Gökdeniz’i, yerde bile göremedim. Yılan gibi kıvrılan, defansın arkasına sarkan Gökdeniz’in o güzel hareketlerini aradım, taradım bulamadım.

Büyük düşünmeliler

Herhalde Trabzon, G.Saray’ı sever. Trabzon’da G.Saray’a hatır şikesi yaptı. Yani roller değişti!.. Sanki şampiyonluğa koşan takım G.Saray’dı. Trabzon ise bekleneni veremeyen bir futbol sergilerken, 3 puanı sanki istemiyordu. Bilmeyen birisi gelip bu maçı izlese, Trabzon, G.Saray’a şike yaptı derdi.

Trabzonspor, gerek Türykiye Kupası’nı gerekse de Süper Lig’i kaldıracak güçte değil. Ama buraya kadar gelmesi bile Trabzon için çok sevindirici bir olay. Trabzonspor bundan sonra daha büyük düşünüp, daha büyük işler yapmak için hazır olması gerekir. Şampiyonlar Ligi öncesi nelerin yapılmasını, nelerin gerekli olduğunu masaya yatırıp daha büyük çapta düşünmeli.

Cimbom’da kaleci Aykut harika top oynarken, Ayhan çok çalıştı. Necati de, ‘Ben burada uzun yıllar oynamak istiyorum’ diyordu...
Yazarın Tüm Yazıları