Bu gece bir dilek tut

Başkanlığını Carole Hakko’nun yaptığı, üyeleri arasında Leyla Alaton, Dr. Pınar Beard, İlhan Var ve Levent Ballar’ın bulunduğu, danışma kurulunu Aytül Gülçelik, Cem Kozlu, Davut Okutçu, İbrahim Betil, Nakiye Boyacıgiller, Vicky Habif, Sima Gandur, Suat Ballar ve Suzan Sabancı Dinçer’in oluşturduğu ‘Bir Dilek Tut’ derneği, bu gece Conrad Oteli Balo Salonu’nda bir davet veriyor.

Hayati tehlike arz eden hastalıklarla mücadele eden 3 ila 18 yaş arası çocukların dileklerini gerçekleştirmek üzere kurulan derneğe katkı sağlamak amacıyla düzenlenen geceye, iş dünyası ve sosyetemizin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Yeni güzellik markası

Nişantaşı’nda faaliyet gösteren Motus Wellness Club, lüks vücut bakım ve terapi ürünlerinin Londra merkezli Molton Brown markasını Türkiye’ye getirdi. Kendi imalat tesisine sahip bir şirket olan Molton Brown, ruh ve bedenin dengeli olmasıyla elde edilen doğal güzelliği savunuyor ve bu felsefeyi destekleyici ürünler geliştiriyor. Marka, Türkiye pazarında ilk etapta el, vücut ve saç bakım ürünleri ile yerini aldı.

Eda’nın gururu

İngiltere’nin en önemli markalarından Karen Millen’ın Türkiye şubesi, geçtiğimiz gün düzenlenen bir davetle açıldı. Nişantaşı’ndaki mağazada gerçekleştirilen tanıtım davetinde, Ebru Şallı, Tülin Şahin, Demet Kutluay, Sema Şimşek ve Yüksel Ak’ın podyuma çıktığı bir de defile düzenlendi. Mağazanın sahibi Eda Atak, böylesi ünlü bir markayı Türkiye’ye getirmenin gururunu yaşadığını söyledi.

Ayrılık korkusu evliliğe yaklaştırdı

Siren Ertan-Gökhan Çarmıklı çifti dört yıldır devam eden ilişkilerinde geçtiğimiz ay küçük bir kriz yaşamış, birkaç gün ayrı kalmışlardı. Söylenenlere göre ayrılığın nedeni, Siren Ertan’ın aksine Gökhan Bey’in evliliğe pek sıcak bakmamasıydı. Konuşulanlara bakılırsa yaşanan bu kısa ayrılık, Çarmıklı’nın gözünü korkutmuş. Yine ayrılık yaşamamak için artık evlilik konusuna daha ılımlı yaklaşıyormuş.

Bebek’teki elmas sarayı

Avrupa başta olmak üzere dünyanın en seçkin ailelerini değerli mücevherlerle buluşturan Can Mücevherat, Bebek’te 18 Kasım günü ‘Bebek Diamond Palace’ adıyla açılıyor. Geniş koleksiyonun yanı sıra özel tasarımların da satışa sunulacağı ‘Bebek Diamod Palace’ 4 katlı tarihi bir binada hizmet verecek. Ankaralı Ayşe-Yusuf Yıldız çiftinin sahibi olduğu mağazanın açılış gecesinde Fazıl Say da bir konser verecek.

Davetten davete koşuyorlar

Ethel Baler ve Deniz Berdan, son zamanlarda ayrılmaz ikili oldular. Eşleri de iyi anlaşan, bayram tatilini hep birlikte Dubai’de geçiren iki arkadaş, geçen hafta İstanbul’a döndü. Şimdi de davetlerde birlikte boy gösteriyorlar.

Önceki akşam ünlü Alman saat üreticisi A. Lange Söhne’ün, İstanbul saat sektörünün tanınmış firmalarından Makpaş ile işbirliği yapmasından dolayı verilen davetteydiler. Nişantaşı’ndaki bu davetin ardından ise, Bebek mel’S Restaurant’a gittiler. Burada da yaşlanmayı önleyici, kırışık giderici, leke ve yara izlerini hafifletici OHTPeptide3 kreminin tanıtım davetine katılan Berdan ve Baler, her iki organizasyonun en şık konuklarındandı...

Fas mutfağına dayanamıyor

Nursen Gündüz, geçtiğimiz akşam kızı Çiğdem’i de alıp The Ritz Carlton Otel’e gitti. Otelde düzenlenen ‘Fas Yemekleri Haftası’nı kaçırmak istemeyen anne-kız, Fas mutfağının en özel örneklerinin sunulduğu yemekte keyifli saatler geçirdi. Nursen Hanım, bu ülkenin mutfağını zaten bildiğini, ama bu özel hafta sayesinde hiç tatmadığı yemeklerden yeme fırsatı bulduğunu ve hepsini de çok beğendiğini söyledi.

Turneye çıkıyor

Keman sanatçımız Cihat Aşkın’ın yarattığı ve Turkish Bank’ın desteği ile sürdürdüğü ‘Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları’ (CAKA) projesi, Türkiye çapında yetenekli çocuklara özel bir program ile keman eğitimi verecek, çeşitli illerdeki konserlerde küçük kemancıları dinleyicilerle buluşturacak. Etkinlik, 29 Kasım’da İstanbul’da başlayacak ve mayıs sonuna kadar sürecek.

Yeğeninin hediyesi

Nazan Şoray, geçtiğimiz gece katıldığı davette takılarıyla dikkat çekti. Şoray, bileğindeki üç bilezik ve boynundaki iri kolyesiyle meraklı bakışları üzerinde topladı. Duyduğuma göre bu ilginç takılar, Nazan Hanım’a ablası Türkan Şoray’ın kızı Yağmur’un hediyesiymiş.

Cem Adrian Babylon’da

Sesi ve yorumuyla müzik dünyasında farklı bir yer edien Cem Adrian, konser serisine devam ediyor. Sanatçı 22 Kasım günü de Babylon’da müzikseverlerin karşısına çıkacak. Saat 21.30’da başlayacak konserin biletlerini Biletix’ten, Boğaziçi Üniversitesi’nden veya Babylon’dan temin edebilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları