Bu aşk bir daha silinmeyecek

Geçtiğimiz yaz sürpriz bir kararla evlenip, aynı hızla boşanan Demet Akalın ve Oğuz Kayhan, yeniden barıştı.

Son olarak Kayhan’ın kendisi hakkında "Onun kumaşı bozuk" demesiyle küplere binen ve bir daha bu beraberlikte geri dönüş olmayacağını söyleyen Akalın, yine sözünden döndü, ilişkiye yeşil ışık yaktı. Cuma günü Eyüp Sultan’a giderek kurban kestikleri konuşulan çift, bir daha yollarını ayırmamaya kararlı... Bu kararlarını da parmaklarına yaptırdıkları dövmeyle gösterdiler. Kayhan sağ elinin yüzük parmağına "Demet", Demet Akalın da sağ elinin yüzük parmağına "Oğuz" yazdırdı. Önceki gün Nişantaşı Chocolate’da karşılaştığım Oğuz Bey, geçtiğimiz ay Akalın için sarf ettiği "Onun kumaşı bozuk" laflarını istem dışı söylediğini, bu sözler için Demet’in dayısını arayarak özür dilediğini ve kendisini affettirdiğini belirtti. İlişkileriyle ilgili de kesin konuştu: "Artık ayrılmak yok..."

Kendi mekanında doğum günü

Caz piyanisti Aşkın Arsunan, 53’üncü yaşını program yaptığı Niş Bar’da kutladı. Yakın dostlarının ve nişanlısı Melike Coşkunoğlu’nun da bulunduğu sürpriz kutlamanın organizasyonunu ise Gülden Büyükuçak yaptı.

Konyalı tasarımı

Mimar, ressam ve heykeltıraş Ali Konya’nın avangart tarzı ile yenilenen Cemil Topuzlu’daki Fatih Kıral Mobilya, önceki gün açıldı. Ali Konya, ismiyle özdeşleşen dünya standartlarındaki avangart tasarımını bu mobilya mağazasında bir kez daha gözler önüne serdi.

Kızıyla podyuma çıkacak

Bugüne kadar bir çok sosyal sorumluluk projesinde Yeşim Salkım kızı Gizem’le birlikte şehit polis ailelerine destek amaçlı TEYEV Vakfı tarafından düzenlenen gecede yardımseverliği ile tanınan ünlü modacı Mehmet Köymen’in ilk bahar-yaz koleksiyonun sergileneceği "Şehrazat" defilesinde podyuma çıkacaklar. Bugün İstanbul Conrad Oteli Balo Salonunda gerçekleştirilecek olan geceye İstanbul’un seçkin simaları katılırken Uğur Batur tarafından yapılacak olan açık arttırmada elde edilecek olan gelirin tamamı şehit polis ailelerine bağışlanacak.

Ece’nin yeni sevgilisi

Yıllardır bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Tuncer Öztarhan ile yollarını yine ayıran Ece Erken, şimdilerde yeni bir aşkın heyecanını yaşıyor. Erken’in kalbini çalan kişi ise eşi Suzan Şen’den yıllar önce boşanan Nedim Keçeli... Erken ile Keçeli’ye geçtiğimiz akşam Arnavutköy’deki bir balıkçıda rastladım. Baş başa yemek yiyen çiftin samimiyeti dikkat çekiciydi.

Harem’deki Seda

Al Jamal, önceki gece Seda Sayan ve Nihat Doğan’ı ağırladı. Pera Palas Oteli’nin karşısındaki Lübnan yemekleriyle ünlü Al Jamal’ın harem kısmını Seda Sayan için kapatan Nihat Doğan, oryantalleri de burada oynattı. Gecenin sonunda eline mikrofonu alan Sayan, sevgilisi için onun "Bitanesinden Bitanesine" adlı şarkısını seslendirdi.

Milano’da bir İzmirli

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Milano Moda Haftası’nın açılış defilesinin koreografisi Öner Evez imzalıydı. Evrim Timur’un "Amazonlar" adlı koleksiyonunu tanıttığı, yabancı mankenlerin görev aldığı defilenin koreografisini yapan Evez’i, başarısından dolayı İtalya Moda Federasyonu Başkanı Mario Boselli de tebrik etti. Sektörde 15 yılı geride bıraktığını ve son beş yıldır Avrupa’daki defileleri hazırladığını belirten Öner Evez, "İtalya Moda Federasyonu’nun davetlisi olarak gittik ve moda haftasına bir Türk koreografı ve Türk modacısı olarak imzamızı attık. Çok olumlu tepkiler aldık. Türk gençliğinin neler yapabileceğini gösterdik" dedi.

Hobi’nin 30’uncu yılı

Bugüne kadar 200’den fazla ressam, heykeltıraş ve seramik sanatçısının 300’ü aşkın sergisine ev sahipliği yapan Hobi Sanat Galerisi, 30’uncu yılını kutluyor. 3-31 Mart tarihleri arasında düzenlenecek "30. Yıl" sergisinde, Hobi’nin 30 yıldır birlikte olduğu sanatçılardan Muzaffer Akyol, Yusuf Katipoğlu ve Muhsin Kut’un resimleri, Erdinç Bakla, Müfide Çalık ve Maria Kılıçlıoğlu’nun da heykel çalışmaları yer alacak.

Dans’a girmişler

Geçtiğimiz gece Taksim’deki Dans Bar’a Ayşe Boyner ile bir yıldır flört ettiği sevgilisi Eren Morova’nın alınmadığını yazmıştım. İki gence yakın çevreler, haber üzerine beni arayıp çiftin kapıda beklediklerinin doğru olduğunu ama bunun mekanın doluluğundan kaynaklandığını söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları