Brezilyalı güzel tacı da taktı yüzüğü de

Kosifler Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kosif’in oğlu, Kosifler Otomotiv’in yöneticilerinden Hakan Kosif, dört yıldır birlikte olduğu Brezilyalı manken Evelise Moraes Rocha ile Swissotel’de düzenlenen bir düğünle evlendi.

Haberin Devamı

Canan Yaka imzalı bir gelinlik giyen ve başına da taç takan Rocha ile Kosif’in nikâhını Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal kıydı. Çift, balayı için Maldivler’i tercih etti.

Aşk da yok ayrılık da

Murat Başoğlu ile eşi Hande Barmek’in evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı, Başoğlu’nun Gamze Karaman’la Etiler Şamdan’da samimi bir şekilde eğlenirken görüldüğünü yazmıştım. Telefonla arayan Başoğlu, Karaman’la aralarında iş dışında bir ilişki bulunmadığını, eşiyle de çok mutlu olduklarını söyledi.

İhtiyar delikanlı

İstanbul cemiyet hayatının popüler isimlerinden Murat Murathanoğlu’nu geçtiğimiz hafta sonu Nişantaşı’nda gördüm. Altında Mini Cooper’ı, kulağında küpesiyle 18’lik delikanlılara taş çıkaran Murat Bey, “Kendimi hâlâ genç hissediyorum” dedi...

Haberin Devamı

Koleksiyonerlere seminer

Tansa Mermerci Ekşioğlu, bir süre önce küratör Zeynep Öz ve sanat yöneticisi Laura Carderera ile birlikte “Spot Contemporary Art Projects” adlı çağdaş sanat kursunu hizmete sokmuştu. Spot’un düzenlemeye başladığı güncel sanat seminerlerinin ilki, Four Seasons Bosphorus Otel’de yapıldı. American Express’in sponsorluğunda, Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Doğru Sanat Koleksiyonerliği: Koleksiyonerin El Kitabı” başlıklı seminere, İngiliz sanat eleştirmeni Louisa Buck katıldı.

Nişantaşı turu

Emine ismini verdikleri ilk bebeklerini geçtiğimiz ay kucaklarına alan Anadolu Holding’in veliahdı İzzet Özilhan’la Yasemin Ergene, önceki akşam Nişan-taşı’ndaydı. Genç çift, stres attı.

‘Tabi’ ki farklı

Farklı ve cesur kıyafet tercihleri nedeniyle “İkoncan” diye anılan Eda Taşpınar, geçtiğimiz hafta sonu Bebek’teydi. Sahilde koşan Taşpınar’ın ayakkabıları dikkatimi çekti. Taşpınar, Nike’ın baş parmağı ayrı olarak tasarlanan Tabi adlı modeliyle spor kıyafette de farkını ortaya koymuştu...

Pop-up mağazada indirim fırsatı

Beymen, dünyaca ünlü markaların tasarımlarını City’s’deki Beymen Pop-up mağazasında moda tutkunlarıyla buluşturuyor. Mağaza, sonbahar-kış sezonuna ait parçalara yüzde 50 + yüzde 40 indirimle sahip olma şansı sunuyor. Pop-up mağaza, 28 Mart’a kadar açık!

Haberin Devamı

Pera Palas emin ellerde

Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu Demsa Group, turizm alanında da faaliyet gösteriyor. İstanbul’un en önemli kültür miraslarından Pera Palace Hotel’i satın alan Çetindoğan, otelin işletmesini ise uluslararası otel zinciri Jumeirah’a verdi. Jumeirah Group, Pera Palace Hotel ile Londra, Frankfurt ve Roma’dan sonra İstanbul’da da faaliyet gösterecek...

Boğaz’da tekne sezonu

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte İstanbul Boğazı da yavaş yavaş hareketleniyor. “Latilla” adlı mega yat, herkese açık ‘dinner cruise’ hizmetiyle denize iniyor. Yemek ve eğlence hayatını denizin üzerine taşıyan 36 metre boyundaki mega yat, bugünden itibaren hizmet vermeye başlıyor. Boğaz sularında üç saatlik lüks yemeğin ücreti ise kişi başı 75 euro...

Yazarın Tüm Yazıları