Boyner’in kızı DJ oldu

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in ikiz kızları babalarının yanında çalışmak yerine sanatla uğraşmayı seçti.

Haberin Devamı

New York’da Parsons School Of Art&Design’ın ardından Paris’teki Parsons’tan mezun olan Elif Boyner, Tophane-i Amire’deki ‘Duygulanım Hali’ adlı karma sergiden sonra Pilevneli Project’te “Görüntünün Ötesinde” adını verdiği ilk kişisel sergisini açmıştı. Eserlerinde video, tasarım ve ses gibi farklı yöntemler kullanan Boyner’in çektiği kısa filmde rol alan ikizi Ayşe Boyner ise müziğe merak sarmıştı. Amerika’da McGill University’de işletme okuyan Ayşe Boyner, DJ’lik yapmaya başladı. Nişantaşı’ndaki Den Cafe’nin yanı sıra bugün Cihangir’deki Kiki’de rock’tan pop’a uzanan müzikler çalacak olan Ayşe Boyner, cuma günü de babası Cem Boyner’in sahibi olduğu Nişantaşı Beymen Blender’ın “Style Your Denim” isimli proje kapsamında Guest DJ olarak performans sergileyecek.

Haberin Devamı

Tasarım ayakkabılar

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun kızı Merve Müftüoğlu, ortağı Gözde Güralp ile Mysabella adını verdikleri ayakkabı markalarını Edition Otel’de tanıttı. Merve Müftüoğlu ve Gözde Güralp’in kendi üretimleri olan sandaletler ve taşlı ayakkabı modelleri büyük beğeni görürken, Neslişah Alkoçlar ve Eda Kosif vazgeçilmez tutkuları olan ayakkabıları inceleyip bol bol alışveriş yaptı.

Dar alanda sürpriz lezzetler

Lale Apa’nın “Dar Alanda Sürpriz Lezzetler” isimli kitabı Beymen Home’un Akmerkez Mağazası’nda tanıtıldı. Yaz mevsimini teknede geçirecekler için birbirinden farklı ve pratik tariflerin yer aldığı kitap büyük beğeni gördü.

Miniklere özel karnaval...

Swissotel The Bosphorus İstanbul’un düzenlediği geleneksel ‘Çocuk Karnavalı’ kutlandı. Bahçeşehir Koleji’nin ana sponsorluğunda AÇEV yararına düzenlenen ‘Çocuk Karnavalı’na aralarında Murat Özyeğin ve Tuvana Büyükçınar’ın da olduğu ünlü anne ve babalar, çocuklarıyla katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları