Boyner’den sonra kızı da gezi’ye destek verdi

Taksim Gezi Parkı’nın yıkılıp yerine AVM yapılacağı iddiasıyla başlayan eylemler sürüyor.

Haberin Devamı

Boyner Grubu’nun sahibi Cem Boyner, “Müşterilerimi dinlemek zorundayım. Halkın bu denli karşı çıktığı bir projede yer almamız mümkün değildir” diyerek yapılacak AVM’de mağazalarının yer almayacağını duyurdu. Ardından eşi Ümit Boyner, Twitter’ına “Gezi Parkı AVM olursa mağaza açmayız” yazdı. Cem Boyner’in kızı Elif Boyner de geçtiğimiz hafta sonu Gezi Parkı’ndaydı. Gösterilere katılan ve sıkılan gazlardan etkilenen Boyner, alnındaki yara izi için “Daha önceden de vardı, fakat sıkılan gazlardan etkilenerek bu hale geldi” dedi.

Promosyonlu eğlence

Her hafta düzenlediği konsept partilerle adından söz ettiren Asmalımescit’teki Hitt Pera, bugün Çağla Gürsoy’un seçtiği müziklerin çalınacağı “Çağla’nın Hitleri” adlı partiye ev sahipliği yapacak. Gürsoy, konuklara Bioderma ürünleri hediye edecek.

Haberin Devamı

Dokunarak gördüler

Berrin Yoleri, görme engelliler hakkında farkındalık yaratmak amacıyla Altı Nokta Körler Vakfı yararına “Dokun Bana” adlı bir sergi düzenledi.
Kanal D’de yayınlanan “İntikam” dizisinde Engin Hepileri’nin canlandırdığı Hakan karakterinin evi olarak kullanılan Balat’taki Galeri Essence’da gerçekleşen sergiye,ünlüler  katıldı. Sadettin Saran, Gül Gölge Saygı gibi tanınmış isimler, sergideki eserleri gözleri kapalı, dokunarak inceledi. Sergideki eserler ve modacı Atıl Kutoğlu’nun tasarladığı tişörtler, vakıf yararına satışa sunuldu. Farklı disiplinlerden 17 sanatçının eserlerinin yer aldığı sergiyi görmek için bugün son gün!

Gurme döner

Grillo adlı “Gurme Döner” restoranı, Mecidiyeköy’de açıldı. Kırklareli’ndeki çiftlikte beslenen kıvırcık kuzu ve dana etinden yapılan yemeklerin öne çıktığı Grillo’nın spesiyalleri arasında “mantı üzeri döner” ve “koru kebabı” var.

Yazarın Tüm Yazıları