Boğaz turu

Dünyaca ünlü yıldızları İstanbul’a getiren İstancool Festivali’nin üçüncü gününde, Halas Yatı’nda bir davet düzenlendi.

Haberin Devamı

Yata Çırağan Oteli’nden binen davetliler, Beşiktaş’tan Eminönü’ne, daha sonra da Kandilli’ye doğru hareket etti. Davetliler arasında Amerikalı oyuncu Kirsten Dunst, Fransız yazar Sophie Calle, İngiliz yönetmen Sam Taylor-Wood, Venedik Film Festivali Direktörü Marco Mueller, modacı Haider Ackermann ile Serra Yılmaz, Özlem Önal, Murathan Mungan, Muammer Brav, Alphan Eşeli, Demet Müftüoğlu Eşeli ve Katia Hakko da vardı. İstanbul Boğazı’nı turlayan konuklar, daha sonra Kandilli’deki Suna Balıkçısı’nda akşam yemeği yedi.

Ünlülerin kırmızı kulübeleri

Çift Geyik Karaca ve Sahipsiz Hayvanları Koruma Derneği işbirliğinde hayata geçirilen hayvan hakları projesi “Kırmızı Kulübe” kapsamında yaptırılan 100 kulübe önceki gün teslim edildi. Kemerburgaz Barınağı’nda düzenlenen şenlikte ünlüler, kendi isimleriyle hazırlanan kulübelerin açılışını yaptı. Şenliğe proje destekçilerinden Mustafa Altıoklar, Erdil Yaşaroğlu ve Derin Sarıyer de katıldı. - Serdar BENLİ

Haberin Devamı

Deniz gönüllüleri sarayda buluştu

Deniz kirliliği ile mücadeleyi amaçlayan Deniz Temiz Derneği (TURMEPA), maddi ve manevi destekte bulunan gönüllüleri için “yaza merhaba” daveti düzenledi. Tezcan-Mihrinur Yaramancı çiftinin ev sahipliğinde Çırağan Palace Kempinski’de verilen davet, cemiyet ve iş dünyasının seçkin simalarını bir araya getirdi.
- Serdar BENLİ

Çantalar Singapur’dan

Singapurlu zanaatkarların el işçiliği ve Avrupa’nın en iyi teknolojisiyle üretilen Kwanpen Çantaları’nın Türkiye’deki ilk mağazası, geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda açıldı. Aslı Bayraktaroğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen açılış davetine, Kwanpen Direktörü Jack Goh’un yanı sıra Ceyda Düvenci, Feryal Gülman, Zeynep Demirören, Reyhan Demirören, Siren Ertan Çarmıklı, Ayşegül Hotiç, Selin Habbab Özkaynak, Ezgi Kıramer, İdil Unan, Arzu Atabarut ve Nil Bentürk Uyguner katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları