Boğa burcunun diğer burçlarla ilişkileri

BOĞA VE TERAZİ
Her ikisi de aşk ve güzellik gezegeni Venüs tarafından yönetilen Boğa ve Terazi insanları, orta noktayı buldukları takdirde, birbirleri için çok tatminkâr olurlar.
Bu birliktelikteki en büyük anlaşmazlıklar maddi konularda ve sosyal ilişkilerde ortaya çıkar. Evinde oturmayı ve dinlenmeyi seven Boğa ile insanlarla birlikte olmayı önemseyen Terazi’nin birbirlerine anlayış göstermeyi öğrenmesi gerekir.
Aşk çocukları olan ve Venüs’ün etkisindeki Boğa ve Terazi, karşılıklı olarak birbirlerinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına her şeyi yapabilirler.
Terazi biraz daha hareketli bir yapıda olduğu için, Boğa sosyal yaşamda zorlanabilir. Yine de iki tarafın güzelliklere, sanata gösterdikleri duyarlılık pek çok ortak noktanın bulunmasında etkendir.
Terazi’nin diplomatik tavrı ve Boğa’nın huzurlu yapısıyla, konforlu ve keyifli bir yaşamın yaratılması kaçınılmazdır. Terazi çok romantik olduğu için, cinsellikte de bunu arar. Bu arayışına duyusal ve duygusal anlamda en iyi cevapları verebilecek olan da yine Boğa’dır.
Yazarın Tüm Yazıları