Bizim Hürrem Sultanlar

Geçtiğimiz kış Harbiye’deki Piyasa’da düzenlediği kostüm partisiyle doğum gününü kutlayan modacı Arte Tahir, önceki gece de Akaretler-Sıraevler’de hizmete giren Kaf:f Restoran-Bar’da “Muhteşem Gece” adında bir kostüm partisine imza attı.

Haberin Devamı

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinin sezon finali yaptığı gece düzenlenen partide başta Arte Tahir olmak üzere Sinem Yıldırım, Melis Yelkenci, Günsel Ülkü ve Seval Birinci gibi birçok ünlü isim, sultan ve cariye kostümleriyle boy gösterdi. İşletmeciliğini Mehmet Davran’ın yaptığı Kaf:f Restoran-Bar’daki parti geç saatlere kadar devam eti.

Paella açıldı

Hürriyet spor yazarı Ercan Saatçi ile turizmci Aziz Birsin’in sahibi olduğu Paella Restoran, Bodrum Milta Marina’nın içinde hizmete girdi. Akdeniz yemekleriyle ünlü restoranın açılışını Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan yaptı. Birlikte sahneye çıkan Aziz Birsin ve Ercan Saatçi de söyledikleri şarkılarla konuklara eğlenceli bir gece yaşattı. Aşçıbaşı Cihat Yaylakçıoğlu’nun yönetiminde İtalya ve İspanya mutfağının en leziz yemeklerinin sunulduğu 250 kişi kapasiteli Paella Restoran’da çarşamba, cuma ve cumartesi günleri Hande sahneye çıkacak.

Yazarın Tüm Yazıları