Bitmiyor arkadaş

Bitmiyor arkadaş. Bu ızdırap dolu sezon bi türlü bitmiyor.

Haberin Devamı

 Bu sözlerim tabi ki Beşiktaş için. Şampiyonluğa oynayan takımlar için ise lig yeniden başladı.

Trabzospor' a deplasmanda yenilerek 3. lük şansımızı da zora girdi. Nitekim beyler bu maçta da yine bir hakem faciası ile karşı karşıya kaldı. Galatasaray' dan sonra Trabzonspor' da bizi hakemle biçti. Helal olsun hakemlerimize. İstediklerinde bir takımı şampiyon yaparlar istemediklerinde ise yerden yere vururlar. Üst üste bu kadar bariz hakem hataları ile karşılaşınca insanın aklına bir sürü şeyler geliyor.

Ofsayttan yediğimiz gol bir kenara dursun verilmeyen net 1 penaltı ve tartışmaya açık bir penaltı pozisyonumuz vardı. Sen sahada istediğin kadar iyi oyna bir hakemi geçemedin mi maçı kazanman imksansız olduğu gibi maçı berabere bitirmende muciz olur. Kimse gazel okumasın Beşiktaş iyi mi oynadı falan diye. Evet Beşiktaş kötü oynadı belki ama karşımızda ki de maçı hak edecek ne yaptı ki ?

Haberin Devamı

Hakemden sonra gelelim takıma. Quaresma ve Simao Beşiktaş' ı yakmaya devam ediyorlar. Hem maddi hemde manevi. İkiside dünyaca tanınmış yetenekli oyuncular ama ne hikmetse Beşiktaş' ta oynamak istemiyoruz tarzında sahada mücadele ediyorlar. Büyük oyuncuyu oynatmak değildir büyüklük, büyük oyuncular oynamadığında yerlerine büyük oyuncu bulup oynatmaktır büyüklük. Bu kim yapacak ? Sn. Carvalhal yapamadı Tayfur' da onun yolundan devam ediyor. Yeminle PAF takımdan oyuncu getirip oynatsam 1000 kat daha iyi oynarlar. Artık bırakın bunlarla devam etmeyi ben bu oyuncuların adını bile ne yazmak nede söylemek istemiyorum.

Önümüzde ki hafta Fenerbahçe maçı bizim için sadece lay loy lom içinde olsa da, sarı lacivertliler için oldukça önemli. Bizim için lay loy lom dedim diye kimse bana kızmasın. Tabi ki 3. lük şansmız var ve daha da önemlisi bu bir derbi maçı ve ezeli rekabet. Bizler bunun farkındayız ama hem teknik heyet hemde oyuncular farkın değiller. Sezon başından beri gelen rahatlık içerisinde oyun oynuyorlar. Kadro dışı kalma korkusu, kovulma korkusu hiç birinde malesef yok. Bu korku olmayınca da oyunculardan çok birşey beklemek yersiz. Bu durum da tamemen yönetimlerin suçlarıdır.

Haberin Devamı

Tüm oyunculara sesleniyorum " birgün hepiniz o kutsal formanın altında ezilip gidecekseniz" Hiçbiriniz Beşiktaş' tan daha büyük değilsiniz. Buna başkanından oyuncusuna kadar herkes dahildir. Bu kulübü düştüğü yerden siz kurtaracaksınız. Bu kulüp, bu gemi batarken unutmayın ki sizde bu geminin içerisindesiniz.

Bakın Galatasaray kulübü Melo ve Riera' yı affetti. Neden ? çünkü oyuncularına bu lig yarışında ihtiyaçları var. Bizimkiler ise oyuncuları kadro dışı bıraktı. Gol sıkıntısı çeken Beşiktaş' ta büyük ümitlerle kiralanan Bebe kadro dışı. Madem oynatmayacaksın kov gitsin ? Zaten kaç maçı kaldı ki oyuncunun. Sidnei de buna dahil de ya Alves' i ne yapacaksınız ? Yönetimlerin masa başında oturup karar almaktan çok sahaya inerek karar alması gerekir.

Yazarın Tüm Yazıları