Biraz şüphecilik verimi artırabilir

Gezegenler bu hafta, yenilik yaparken dahi, denenmiş, doğru olduğu ispatlanmış, daha yaygın yollardan gitsek bile, maalesef yararsız ya da yanlış sonuçlar doğurabilecek işlerle meşgul olabileceğimizi söylüyor.

Haberin Devamı

Daha şüpheci olmakta ve her şeyin, doğru olmaktan çok yanlış olabileceğini hesaba katmakta fayda var. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Başkalarına yardım etmeniz durumunda bazı geri dönüşler alabilirsiniz. Belli bir konuya özel bir ilgi duyabilir ve bu sayede yeni maceralara atılabilirsiniz. Fikirlerinizi dile getirirseniz size duyulan saygı ve güveni artırabilirsiniz.

Boğa
Olayları etkilemek için fazla çaba gösteriyor olabilirsiniz. Bu anlamda, belki de fikrinizi değiştirmeniz daha uygun olabilir, ne dersiniz? Seyahat planları yapabilirsiniz. Sizin için özel olan bir kişiyle sakin planlar yapabilirsiniz. Önem verdiğiniz ilişkilerinizi güçlendirmek için çalışmalısınız.

İkizler
Belli bir konuda belli düzenlemeler yapmanız durumunda karşınızdaki diğer kişi kadar söyleyecek sözünüz olabilir ve adeta karşı tarafın asistanlığını yapmaya başlayabilirsiniz. Çok fazla konuşmak veya bilgi paylaşmak doğru olmayabilir. Dikkatli konuşmamanız durumunda yanlış yorumlanabilir, belirsizliklere neden olabilir veya önemli bir ilişkinize zarar verebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç
Bir projeyi tamamlamak veya gündeme taşımak için can atıyor olabilirsiniz. Ancak, tüm parçalar yerine oturmadıysa sunumunuzu gözden geçirmenizde fayda var. Özel hayatınızı veya iş yaşamınızı ilgilendiren durumlarda ani tepki ve hareketlerden kaçınmalısınız. Değişiklik yapmak veya hemen sonuç çıkartmak için doğru bir gün olmayabilir.

Aslan
Sakinliğinizi korumanız gerekiyor. Ancak bu şekilde uyum sağlanabilir. Özel yaşamınızdaki problemlerle ya da sorumlu olduğunuz kişilerle uğraşma biçiminizde duygularınızı gözden geçirmelisiniz. Sizden beklenen tüm talepleri veya imajınıza zarar vereceğini düşündüğünüz tüm şeyleri kabul etmemelisiniz. Hoşlanacağınızı düşündüğünüz şeylerle zaman geçirin.

Başak
Arkadaşlarınız, meslektaşlarınız veya diğer sevdiğiniz kişilerle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu değişiklikler var, yapılacak özel planlar geleceğe yönelik gelişmeler zincirinin ilk adımı olabilir.

Haberin Devamı

Terazi
Size uygun adımlarla ilerlemelisiniz. Körü körüne hareket etmek için bir neden göremiyorum. Öğrenme, kişisel gelişim ve eğitim faaliyetlerine daha fazla önem vermelisiniz. Bu sayede yeni kültürler veya dünyalarla tanışabilirsiniz. Yeni keşifler yapma ihtirasınız bazı kişileri endişelendirerek sizi yavaşlatabilir veya gününüzü bozabilir.

Akrep
Bazı konulardaki görüşleriniz değişmiş olabilir. Adımlarınızı daha önceki halinize göre değil, şimdi kim olduğunuza göre atmalısınız. İhtiyaçlarınıza uyan yoldan ilerlemelisiniz, başkalarının söyledikleri, yaptıkları veya düşündükleri sizi durdurmamalı. En iyi sonuçları alabilmek için yeteneklerinizi cilalamanız gerekiyor. Sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir.

Haberin Devamı

Yay
Önemli bir konu kaplumbağa hızıyla ilerliyor olabilir. Bunun önemli bir nedeni var ve yakında durumu kavrayabilirsiniz. Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz. Ne başarmak istediğinizi gözden geçirmeniz gerekiyor. Sadece gerçekçi olmanız başarmanıza yardım edecektir.

Oğlak
Diğerlerinin hızıyla koşmaya çalışmalı veya onların müziğiyle dans etmelisiniz. Bu sizi rahatsız edecek olsa bile geçici bir süre için sakinliği korumanın tek yolu olabilir. Bazı konuları sonuna kadar zorlayabilirsiniz, ancak başkalarının sınırlarını ihlal etmemeye özen göstermelisiniz. Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Haberin Devamı

Kova
Kendi çabanızla kendinizi geliştirmeniz övgüye değer. Bu gelişim, şu an anlamıyor olabilirsiniz ama önemli sonuçlar verebilir. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilir ve planlarınızı bir ilgi alanınıza başlamaya uygun şekilde düzenleyebilirsiniz. Evde vakit geçirmeniz sorun çıkartmaya çalışan kişilerden uzak kalmanızı sağlayabilir.

Balık
Bir kişi şüpheli fikirlerinden bahsediyor olabilir veya şüphe uyandırıyor olabilir. Ancak, siz bu kişileri durdurmakta zorlanabilirsiniz. Sezgileriniz yapmanız ve yapmamanız gereken şeyleri birbirinden ayırmanıza yardım edecek. Gelecekte daha konforlu yaşamanıza yardım edecek şekilde bütçe yapmalısınız. Bir fikriniz ilgi görebilir ve belli yardım ve tekliflere sebep olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları