Bir kadın yüzünden terk edildim

Güzin ABLA
Haberin Devamı

Şişli’den Sevince

Güzin Abla, eşim bir süre önce ‘‘Artık seni sevmiyorum, başkasını seviyorum’’ diyerek beni ve çocuklarını terk edip gitti. Eşim kültürlü, kendini iyi yetiştirmiş, meslek sahibi bir adamdır. Ancak 40 yaşını geçmek üzere. Bu sözünü ettiği kadın ise dul ve orta yaşlı, ancak paralı biri. Sanırım onu rahat ettireceğini, bol paraya boğacağını söyleyerek zayıf tarafından yakaladı. Eşim paraya çok düşkündür. Beni çok sevip bağlı olduğu halde onca yıllık yuvamızı hiç düşünmeden yıktı, gitti. Tabii beni de yıktı. Şimdi çalışıyorum, çocuklarla idare ediyoruz. Eşim beraberliğimizi bir kenara attığı gibi çocukları da unuttu. Bütün çektiğim acılara rağmen onları da arayıp sorduğu yok. Şimdi ben bu olanlara rağmen onları affedeyim mi?

* * *

Kızım, zor günleri geride bıraktığına sevindim. Bu tür hikayelere, mektuplara o kadar sık rastlıyorum ki, artık şaşırmıyorum diyebilirim. Erkekler belirli bir yaştan sonra karşılarına çıkan öteki kadının numara yaptığını, birçok hileye başvurduğunu bilseler bile böyle maceralar yaşamaktan kendilerini alıkoyamıyorlar. Ama bana kalırsa sen yine de onları affet, büyüklük sende kalsın. Günün birinde o kadına en büyük ceza eşinin aynı şeyi ona da yapması olacaktır. Eşin bir süre sonra ondan da bıkar.

Bitkilerle Sağlık ve Güzellik

Lekeler için: Yüzdeki leke ve çilleri hafifletmek için pirinç unu, mısır unu, oksijenli su karıştırılıp lapa yapılır. Çillere sürülür. Kuruduktan sonra ılık suya damlatılan birkaç damla limon karışımıyla yüz temizlenir. Bu sayede leke ve çiller kısa sürede hafifleyecek.



Yazarın Tüm Yazıları