Bir dizi aile

Çekimleri Ankara’da gerçekleşen üç dizi, Unutma Beni, Deniz Yıldızı ve Beni Affet, her gün milyonlarca izleyici ekrana kilitliyor.

Haberin Devamı

Günlük olmaları nedeniyle insanların hayatlarına o kadar girmişler ki, birçok insan, dizilerdeki oyuncuları ailelerinden biri olarak görüyor. Sete yemek, çay gibi ikramlar götürmelerinin de ötesinde oğluna kız istemeye gidenler bile var. Ankara dizileri, daha düşük bütçeyle çekilmeleri, günlük olarak ekrana gelmeleri gibi özellikleriyle İstanbul dizilerinden ayrılıyorlar. Ancak buradaki dizileri İstanbul’dan ayıran en önemli özelliklerden biri aile gibi olmaları. Dizi ekibinden kime sorsanız, set ortamlarının samimiyetinden ve sıcaklığından bahseder. Aynı yapım şirketinden çıkmaları nedeniyle bu üç dizi arasında güçlü bağlar da vardır. Hatta işi biraz abartıp Ankara dizileri dışarı kız vermiyor yada dışarıdan kız almıyor demek çok da yanlış olmaz. Öyle ki, bu yaz Unutma Beni’nin Ali’si, Beni Affet’in Kader’iyle; Beni Affet’in Bahar’ı aynı dizinin Umut’uyla evleniyor. Deniz Yıldızı dizisinin iki başrol oyuncusu Cantuğ Turay ve Begüm Topçu’nun ilişkisi ise herkes tarafından biliniyor. Bu yaz evlenecekler kervanında Deniz Yıldızı’ndan Artemis Karaman ve İlay Tiryaki de bulunuyor.

Haberin Devamı

GELİNLİK KUMAŞI ROL ARKADAŞINDAN

Bu ilişkilerin detaylarından biraz bahsetmek gerekirse Unutma Beni’de Ali karakterini canlandıran Osman Karakoç ve Beni Affet’in Kader’i Ceren Yalazoğlu, iki yıl önce tanışmış. Osman Karakoç, Yalazoğlu’nun deneme çekimleri sırasında tesadüfen orada bulunuyormuş. Çift, 1 Haziran’da Çankaya’daki Pool Pub’da yapılacak düğünle evlenecekler. Osman Karakoç, bu mekanın uzun süredir müdavimiymiş. Karakoç, evlenme teklifini ise 2012’de Ceren Yalazoğlu’nun doğum günü olan 17 Ağustos’ta yapmış. Bu arada düğün hazırlığı yapan çifte en büyük sürprizlerden birini de, Beni Affet’in yıldız isimlerinden Şeyma Korkmaz yapmış. Korkmaz, annesinin kendisi için aldığı gelinlik kumaşını, yakın arkadaşı olan Ceren’e hediye etmiş.

İLK GÖRÜŞTE AŞK

Beni Affet’te ikiz kardeşleri oynayan Gaye Turgut ve Deniz Evin de, bu yaz dünya evine girecekler. İkili, 17 Haziran’da İstanbul Balta Limanı’ndaki düğünle evleniyor. Turgut ve Evin, ilk görüşte birbirlerine aşık olmuşlar. Bir süre bu aşkı saklayan çiftin ilişkisi, çekim esnasında gün yüzüne çıkmış. Gaye Turgut, hasta olan ve çekim yapmak zorundaki Deniz’e ıhlamur yaparak sete gitmiş. Gaye’nin o anki heyecanından herkes ilişkiyi anlamış.

Haberin Devamı

MEKİK DOKUDULAR

Evlilik hazırlığındaki bir diğer oyuncu ise Deniz Yıldızı’nda Mehveş karakterini canlandıran Artemis Karaman. Karaman, Bodrum’da yazlıktan komşu olduğu Egemen Alkoç’la 28 Haziran’da İstanbul’da evleniyor. Karakoç’u, otomotiv sektöründe çalışan Alkoç’la annesi Sevgi hanım tanıştırmış. Biri Ankara’da, diğeri İstanbul’dan yaşayan çift, tanıştıkları 2009 yılından beri iki şehir arasında mekik dokuyor. Düğünün ardından Artemis Karakoç, İstanbul’a yerleşecek ve çekimler için Ankara’ya gelecek. Deniz Yıldızı’nın başarılı oyuncusu İlay Tiryaki de, özel bir şirkette yönetici olarak çalışan Can Belman’la 29 Ağustos’ta evlenecek. İkili bir arkadaş ortamında tanışmış. Ocak ayındaki evlenme teklifinin ardından çift, bir süre önce nişanlanmıştı.

Haberin Devamı

Yaza merhaba partisi

Moda bloggerı Kubilay Sakarya, bloğu Loves From Fashion’un yaza merhaba partisini, Çayyolu’ndaki Nuyell Butik’te yaptı. Partide, Sakarya ile birlikte Fulya Sezen de, sezon trendlerini davetlilerle paylaştı. Mini defilede ise butikte satışa sunulan kıyafetler sergilendi. Gamze Saraçoğlu, Özgür Masur, Volkan Arıkanoğlu, Juistanbul gibi tasarımcıların kıyafetlerinin sunulduğu defile, ilgi ile izlendi.

Yazarın Tüm Yazıları